Zobacz pojedynczy post
stary 19-12-2006, 15:36   #186
LesteR
Guest

Domyślny PRO GAMMERS xD

"OMG, jakie extra pvp -.-

Rozumiem, zabic go np w 3 osoby bo ma taki lvl. Ale w 8 i to w trapie to normalnie powód do dumy lol.

Dziwi mnie też, ze nikt nie próbował go ratowac ( oprócz druidów ze sio). Nikt nie strzelał w Imargana.

Najlepsze były te dziecinne teksty Imargama - L:EŻYSZ KURWO, NAJS NAJS NAJS. Dzeciak tak się podniecił, że zwieracze mu nie puściły pewnie. Po prostu żal mi ludzi, którzy się podniecają, że w 10~ osób zabijają MS w trapie.
Ciekawe co by było gdyby trapnieto Imargama, Katr~ w 10 osób? Może by przeżyli i dodatkowo wszystkich zabili i niedostali bana ?!?!?!

No nic, mam tylko nadzieję, że Taifun szbyko coś z nimi zrobi ( najlepiej niech ich trapnie z 10 osobami ).

Taifun gogogo 300lvl.

Ps. Dobra możecie zacząc już mi wbijac, ale taka jest prawda..."

Noobku chciałbym ci powiedzieć że nie masz pojęcia o tibii a tymbardziej o wojnie. Spójrz na vision i spójrz na aberatio i na duskiness! Porównaj pusta głowo szanse i się jeszcze raz wypowiedz. Poza tym Imargam się cieszył i nie widze w tym nic nadzwyczajnego. Jakbyś zabił drugiego lvla na świecie to byś się nie cieszył idioto??? Żal mi Ciebie chłopczyku. A i jeszcze kilka kwestii! Imargam nadal w moich oczch pozostaje głupim psem jednakże jego decyzja dojścia do Vision (hail) była jaknajbardziej trafna (Zwidek też). A i jeżeli piszecie, że Taifunowi się nie należy to się grubo mylicie panowie. Jeżeli pamiętacie Pro gamerzy Mestora Rhu albo Draverika (między innymi) to powinniście wiedzieć jak ten pies ich załatwił. Taifun to złodziej i zdrajca chyba największy w tibii i gówno mnie obchodzi czy on ma 300lvl czy 400. Mam to w dupie! I na prawdę nie wypowiadajcie się tu bo żal czytać wasze komenty.

Apropos Open Battle. Vision nie wyjdzie na open batle bo nie ma szans? Takie to trudne? Tak jak już zostało napisane trap to stały element wojny! I chwała vision za to zę zabili Taifuna, może się nauczy!!!???

Hail Vision!