no ja też jestem tym załamany zawsze miałem palladyna miałem ich chyba 10 (każdy zchakowany

) ale się niepoddawałem aż tu łamiące speary.. no myślałem że mnie szlak trafi i nawet kupiłem 20k na speary a tu kasa jest i hack

myślałem że się zajebie a 20k kupiłem na speary teraz jestem na non pvp mam sorca na 37 lvl bochy przesłałem na pallka i czekam na wyższy lvl aby przesłać resztę ekwipunku tylko tyle że ja mam sposób na speary i jak mnie poprośicie to go wyjawie

i jeszcze jedno jak najlepiej palkiem nabić sensowny dist bo trole są zasłabe ale się wkó****em i niechce chodzić jak na razie na coś mocniejszego niż trole bo długa droga do depo i kasa słaba a z troli i speary wypadają i sensowna kasa tak za jeden hunt na nich wyciągam około 30 spearów więc niewiem na co się teraz przeżucić czy sobie zarobić na trolach do 45 dista bo jesetem 10 39/32 z czego marnuje około 50 tylko się znajduje w bakach, zwłokach troli lub świeżo ubitym trolu speara.. i ja chce mieć co najmniej 45 shielding do 15 lvl i 50~ dist doradźcie coś..