Zobacz pojedynczy post
stary 19-12-2006, 21:40   #46
kaszanka
Guest

Evul

A ja sobie w realnym zyciu lepiej radze niz w tibi wiec kupowalem takie przedmioty a glownie kase i piszcie sobie co chcecie, ale powiem jedno

Wole radzic sobie lepiej w realu niz w tibii, a skoro mnie stac to sobie kupuje.
To jest jak w zyciu jeden musi zapier***** zeby drugi mogl sobie to poprostu kupic, a wiec reasumujac - ja jestem szef a wy robole Jak cos ladnego zdobedziecie to ja sobie to od was kupie, a teraz bede sobie w spokoju smakowal tibie, bez robienia uhow na sell, albo beznadziejnego lootowania (biegania z 10 bagami i rzucania ich przed siebie) ja sobie pochodze, pozwiedzam, poskiluje, kupie naj naj eq i zaczne chodzic na lepsze potworki, ale nie dla kasy tylko po to zeby sie zabawic.
Moim zdaniem kupowalibyscie tez na allegro kase, ale was poprostu na nia nie stac wiec z zazdrosci piszecie ze ktos co kupuje na allegro to jest noob.
Niedlugo powiecie ze prawdziwy gracz nie kupuje pacca i ze ten kto ma pacca ten jest noobem, czyz nie!!!??? DZIECI DZIECI I JESZCZE RAZ DZIECI!!!

PS! Zabronione prawnie sprzedawanie itemow na aukcjach?! Lol to jest wlasnie dziecinne myslenie, ten kto to pisal ma pewnie 5lat i zero wiedzy o zyciu.
Przeciez wszystko co stworzysz mozesz sprzedac, o ile sa nabywcy i nie zagraza to komus utrata zdrowia itp.

Pozdro
  Odpowiedz z Cytatem