Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop
eh moze i niewbije 250+ nawet niemam zamiaru i mnie niekreci miec big lvlv ale wiem jedno
ty napewno niewbijesz lepszego niz ja i koleczko sie zamyka
a co do serwow non(noob) pvp i pvp
sa to 2 rozne serwy,na noob pvp czy non pvp jak kto woli mozesz sobie garc spokojnie ile chcesz,majac wiedze jak i na czym expic mozna w b.krotkim czasie wbic b. duzy lvl,niemartwisz sie ze masz hunta placisz za cos albo ze wpadnie ci rzadzaca glidia na cave i cie tepnie do temple
na pvp- niestety msuisz sie martwic tym wszystkim,musisz byc w jakies glidi bo neiznam osoby bez glidi ktora wbilaby np.200lvl na pvp serwach a czemu??? bo slabsi ale zgrani w 1 glidie mu na to niepozwola...zazdrosc mzoe cos takiego....
a co do tych nobkow najezdzajacych na mnie to,zastanowcie sie co wy piszecie,pograj tyle co ja w ta chora gre a pozneij napisz posta
|
Notop jedna sprawa:myślisz ,że na non pvp jest tak zajebiście?widzisz lootbag który jest warty nie wiadomo ile k możesz stracic w 1 sekunde,i nigdy go nie odzyskac,na pvp masz czas na reakcje.Ale przyznaje server pvp jest trudniejszy,i w pojedynke niedużo sie zdziala