Moje 3 grosze
Otóż przejde odrazu do konkretów:
Kupowanie postaci: Jest to dla mnie trochę nabrzmiała sytuacja, gdyż jedni wolą odrazu zacząc z nickiem, wysokim/średnim lvlem, dobrym początkiem i cieszyć się grą lub odtwotnie. Ja osobiście wolę jak ktoś od "zera" tworzy swojego ludzika,ponieważ wkładasz w niego swoją prace i wysiłek.
Kupowanie kasy na allegro/etc.:
Czy jak wasi rodzice biorą pożyczke z banku to ich odrazu nazywacie ciotami, noobami i nie potrafią sobie poradzić w życiu? <pytanie retoryczne>
Wątpie, że ktoś z was kupuje na allegro, tylko dlatego ze sie nudzi i ma kase.
Kupowanie pacca/botów/etc.:
Osobiście kupiłem juz bardzo dużo takich pacc'ów, za cene 70k(fart?)-180k. Ofc za pieniądze, które sam zarobiłem. Nie dośc, że uszczęśliwiam innych moją kasą, a oni mnie pacciem, to świadczy to o normalnych ludziach i relacjach. Cip soft na pewno podchodzi do tego sceptycznie. Tak czy siak dostają za to kase. Co do osób sprzedających, to zwykle ( z mego doświadczenia ) są to osoby dojrzałe, zwykle posiadające juz stałą prace. Weźcie pod uwage, że taka osoba nie sprzedaje, co chwila pacca. Tylko wtedy kiedy potrzebuje zastrzyku crystalek. ( lecisz na farta, że zgrasz się w czasie ) =]
To na tyle.
Pozdrawiam
|