Zobacz pojedynczy post
stary 31-08-2004, 09:07   #5
Repizor
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 08 2004
Lokacja: Gdańsk

Repizor ma numer GG 2394131
Evul Kończymy drugą część

Tak jak obiecałem rano dokończe 2 cześć,a więc jedziemy:::::::::::::

11.Jesteśmy w środku grobowca,tutaj na 1 piętrze są ghoule i skelety i poison spidery,na tym piętrze przeważnie chodzą palladyni i knighty.........zrobiłem stzrałki by szczegółowo opisać,więc::::::::::::::
niebieska strzałka=2 poison spidery i 2 ghoule
zielona strzałka=4 skeletony
różowa strzałka=tutaj mamy resp 2 skeletów i 2 ghouli
żółta strzałka=tutaj na tym pietrze są 2 skelety a obok nich jest zejście na 2 pietro...........no to idziemy dalej............

12.Drugie piętro-tu też mam stzrałki................jak widać na screenie bije się z 2 ghoulami i fire devila zlurowałem (uwaga:jeśli już planujecie zabić fd to miejcie przy sobie pare uh,bo chyba z 10 razy opróżniałem ciało z napisem:
"Killed by Fire devil" =) ,ale przejdźmy do rzeczy..............
zielona strzałka=tam jest właśnie miejsce respu Fire devila oraz 1 ghoula.
żółta stzrałka=mamy tam 3 ghoule i 1 rotworma (nie wiem po co on tam ;/ )
niebieska strzałka=tutaj jest resp 4 ghouli
różowa strzałka=w miejscu jej narysowania jest właśnie resp 2 ghouli,które mnie atakują,a przed strzałką jest zejście na 2 sllimy
pomarańczowa stzrałka=tutaj oparłem się na relacjach starszych leveli,bo nigdy tam nie chodziłem,ale z tego co wiem są tam najpierw:demon skeleton,potem zejście i 4 ds i........dalej nikt nie doszedł ze znajomych

13.Skończyłem właśnie utarczke z Fd:heh poszedł 1 uh.......obok schody na slima.........schodzimy!

14.Tutaj chciałem powiedzieć żę radzę szybko zabijać tu slimy,bo na tych kafelkach jakoś szybko sie klonują (nie wiem może mi się tylko wydaję!?!?)

15.OK,wyśliśmy z dziury i idziemy dalej i .............widzimy ładne magiczne jeziorko,obok 1 zabity slim (tutaj się respi).........morze podejdziemy bliżej do tego zbiornika.................

16.O NIE TAKIE COŚ TO JUZ CHYBA PRZESADA,ŻEBY TAK OSZUKIWAĆ ;/

17.Zchodzimy do dziury obok slima,tutaj na tym pietrze sie respi ok.6 skeletow,ok.5 poison spiderow i 1 ghoul,niestety nie moge się popisać bo kolega jak widać po imieniu huntuje ty

18.Schodzimy do dziury na 2 piętro

19.Tu znów mamy 2 morzliwości .....najpierw na prawo

20.mamy tutaj takie małe nietypowe miejsce......na tym balkoniku mamy 2 skelety,a na dole resp 4 skeletów i 2 ghouli.........potem mamy schody i tam 1 scorpion,2 ghoule i 2 raty i dalej schody na dół i mamy 2 ghoule i 1 ds i.....
dalej nie doszłem

21.Teraz się cofneliśmy i poszłiśmy w drugą stronę na początek ze 2 skelety i szczury ;/

22.Eh...no dobra teraz na dół dla odmiany

23.Tutaj jest przyjazne miejsce dla knightów i palladynów bo są tu tylko skorpy.........magowie i druidzi mogą tu wytracić troche gfb :tongue:

24.Idziemy dalej...........

25.I dalej...........

26.Dziura-tam na obkoło dziury czają się już skorpy--przydało by się gfb,ale pozwulmy że jako pierwszy wejdzie kolega

27.No.....dobra robota...ale co to..........co tam jest dalej????

28.O nie!......nie ma mowy ja tam nie wejde........tam jest jeszcze 1 stalker ale go nie ujołem ;/

29.Dobra cofamy się i idzemy na prawo i.......tutaj są takie respy jakie widzimy i........co bardzo ciekawe ta szpara u góry to wejście na Banshee quest,zazwyczaj są tu magic walle ale widać że pdzed chwilą ktoś na niego poszedł no nic ja nie ide,dopiero od 60 levelu ..........chodźmy dalej

30.Tu obok respią się 2 skelety i mamy zejście na dół-mamy tam poison spidery

31.jest to bardzo ciekawe miejsce ponieważ jest tutaj ponad 10 dziur i co najleprze nie można do nich wejść tylko z nich wyjść

32.Tutaj jest następne zejście i.........ja tam nie zejde...bo niechce być kolacją dla giant spidera ......raz zrobiliśmy z kumplem test,wzieliśmy party i on tam zeszedł i rozłączyło go po 4 sekundach czyli poszedł na 2 strzały

33.Jak widać przejście się zamknęło,z tego co wiem to za gs-em jest dźwignia i otwiera 1 magic wall a potem on sie zamyka gdy gs się zrespi

34.Jak miło ..........slim się zrespił.....no to go lejemy

35.tutaj mamy ładną komnate........może zobaczmy co jest w środku ?!?

36.Mi się tu nie podoba ;/ ........u góry mamy resp 2 ghouli które przybiegają pod schody,na lewo mamy resp 1 ds-a,a na dole mamy zejście i tam są :stalkery,ghoule ds-y

37.to już koniec ghost landu,ale pokaże wam z moim kumplem jescze 1 jedno miejsce dobre do expienia........narazie to....UŚMIECH

38.W midędzy czasie-prezętacja eq.......cheh kto ma leprze??? :tongue:

39.Tutaj już mamy wieże Valkirii i amazonek......pięter wam nie pokaże bo już pozabijane monstra,ale opisze:::na początku stopniowo:amazonka,2 amoazonki,amazonki i valkiria,valkirie,więcej valkirii i na góże mamy witcha i amazonke i valkirie (nie bać się witcha to cienias)::::::::::::a na koniec Zdjęcie pamiątkowe ::::::::::::::SMILLE:::::::::::::

I co podobało się,jak tak to proszę o plus i dużo komentarzy

CYA
Repizor jest offline   Odpowiedz z Cytatem