Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 20-12-2006, 15:09   #1303
Even
Zbanowany

Even's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Reykjavik

Imię: muwiom
Gildia: rze
Świat: tibja ssie
Poziom: oki
Domyślny

Oj Prutek, Pyrutek.. co z Ciebie wyrośnie.. Nie wiedziałem, że się poniżysz do tego stopnia, że napiszesz posta "oskarżającego" mnie na form Otóż publicznie sie przyznam, ŻE NIE WYSŁAŁEM CI TEJ KASY I NIE WYŚLE! I czuje się z tm bardzo dobrze. Nie wiedziałem, że jesteś taki naiwny..99,9% tibijczków grających na luminerze wie, że jesteś jeb*nym Thiefem, który tylko i wyłącznie umie okradać innych. Dla przykładu podam, iż okradłeś wielu moich kumpli jak i nie tylko. Hebashgon, Runiczny Masakrator, MNIE! itp. Pokazywałeś mi jakiś czas temu stan twojego konta tibijskiego.. żal.br ile to było ? 900k ? + twoje itemki dsm, c legs, mms itp. Miałeś wtedy 30~ lvl. Zastanawiające nie ? Każdy potwierdzi, że jesteś Thiefem, któremu nie powinno sie ufać. Są już posty ze zdjęciami z tym I nie zniżaj sie do tego stopnia, że będziesz sie usprawiedliwiał. A te wymówki, że ja już sie zmieniłem, już nie kradne, naprawde, pożycz mi bohy bo musze gdzieś tam iść są jeszcze bardziej żałosne. Więc nie pisz tu, że jestem złodziejem bo nim nie jestem.. Jak powiedziałem dla Hebashgona, którego znałeś od dawna i okradłeś mu MMS, że "zabrałem" ci 50k to mi pogratulował. Dziwne ? nie pisz więcej takich rzeczy bo to jest conajmniej dziwne. Mógłbym jeszcze o tym pisać i pisać ale nie będę, bo to temat do zdjęć a nie kłótni. Pisz sobie teraz do mnie na priv "noob" "thief" itp. Zignoruje to Jesteś naiwnym gówniarzem.
Cya

P.s ten post nie jest po to, że ja się tłumacze z tego ze ci zabrałem 50k 0.o

Nie zapomnij, że ty mnie też okradłeś

Oj oj Evenku czy ty za dużo nie napisałeś? ^^

Ostatnio edytowany przez Even - 20-12-2006 o 15:26.
Even jest offline   Odpowiedz z Cytatem