Zobacz pojedynczy post
stary 20-12-2006, 15:13   #12
Andrzej_czarnoksieznik
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 12 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xelijew
Profesja: Druid
Świat: Aldora
Poziom: 31
Skille: 20/20
Poziom mag.: 30
Domyślny

@Badzo Nie rozumiem czemu smiesza cie moje slowa
a co do tego ze ktos mowi ze jestem bossem nad bossami -.- Nie uwazam sie za takiego, bo sam nie raz dostalem po ryju ale nigdy nikogo nie sprzedalem. Poprostu wg mnie najwazniejsza jest jednak psychika bo bez tego nic nie zdzialasz. Dasz sie zastraszyc to po tobie i nie trzeba do tego byc silny. Takie jest moje zdanie i bede go bronil, bo mam sily aby isc za swoim zdaniem, a nie jak niektore leszcze ktorych znam, najpierw mi koles mowil ze slucha verby itp, jak ja to skomentowalem i mowie ze to gowno to sam zaczol tak mowic. Tego nie lubie. I drogi Pramusie, czemu mam wyjsc i nie wracac? Dlatego ze mam inne zdanie niz ty, i sadzisz ze jednak pokonam cie na slowa? Kto tu jest agresorem? xD

edit
I jesi macie mnie za nooba bo mam taki nick to mozecie sobie myslec co checie. Wybralem go wlasnie bo taki nick wybieraja 10 letnie dzieci. Ja nawet nie nazywam sie Andrzej

edit 2
@Hieyan
Mowisz ze akcja dziala. Celem akcji jest zmniejszenie ilosci agresji w szkolach. Pewnie wiekszosc osob tak jak ty ma podobne zdanie o plakatach. Denerwuja cie, co? Chcesz sie na kims wyzyc? :> A czy jakies plakaty, naklejki, ankiety zmienia cos? dzieki temu bedzie mniej pobic? Sadze ze nie. Nie ma dobrego sposobu na wyeliminowanie przemocy w szkolach. Ja mialbym pewnien pomysl ale on i tak by nie wszedl w zycie, wiec po co sie meczyc xD

Ostatnio edytowany przez Andrzej_czarnoksieznik - 20-12-2006 o 15:25.
Andrzej_czarnoksieznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem