Temat: Sex
Zobacz pojedynczy post
stary 31-08-2004, 10:10   #19
TheNatoorat
Użytkownik Forum

TheNatoorat's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2004

Stan: Zbanowany
TheNatoorat ma numer GG 4895805
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slajt
Całkiem nieźle, właśnie o to mi chodziło żebyście sami zaczeli i potem kontynuowali, chciałem zobaczyć w jakim kierunku to się rozwinie.
@Vicious Phoenix:
Myślisz, że nie jestem na tyle dojżały by o tym porozmawiać ? Powiec mi więc jaki jest wiek, w którym mógł bym zacząć. Co ?
Na obozie na tych wakacjach miałem wielu kolesi i przyjaciół o 3 lata starszych i rozmawiało się z nimi na takie tematy całkiem normalnie.
Najgorsze jest to, że jeden za wszystkich, wszyscy za jednego - niektórzy chłopacy w moim wieku są dużo mniej rozwinięci jeżeli o to chodzi - niektórych oceniam nawet na 4 lata zacofania, (ja zachwywałem się tak jak oni 4 lata temu) oni nigdy nie myśleli na poważnie nawet o chodzeniu z jakąś dziewczyną. No chyba, że ja tu jestem wyjątkiem i dorosłem poprostu szybciej niż oni.
@Topic:
Sex jest dla mnie czymś co chciał bym przeżyć z dziewczyną, którą kocham i chciał bym jej to udowodnić. Ze względu na wiek nigdy tego nie robiłem, ale naprawde, znam osoby, które mimo iż są starsze to są zacofane jeżeli chodzi o te sprawy, rozmawia się z nimi jak z jakimiś dziećmi.
O-M-G-!
Zaczynasz mnie załamywać z tą swoją "dojrzałością". Czy ty nie rozumiesz, że ktoś może wiedzieć jak "poderwać" dziewczynę ale może po prostu NIE CHCIEĆ?! Wiesz co?
Mówię Ci to już po raz trzeci i jeśli jeszcze raz będziesz się wywyższać swoją seksualnością, uznam ciebie za doskonałego członka zwycięzców nagród Darwina.
Bierzesz się tylko - powtarzam - TYLKO za dziewczyny z kolonii i dziewczyny, które widzisz przez jeden, krótki okres czasu. Czego to dowodzi? Że sam się boisz, bo te kobietki, które "weźmiesz" mogą Ci przypominać, że się... wstydzisz?
Sex? Myślisz, że jeśli ktoś nie zna się na nim to jest niedojrzały? A może jeśli za dużo o tym gada jest po prostu erotomanem?

@Topic: Nigdy nie robiłem i w najbliższym czasie robić nie będę.
Swoją drogą - trochę denne rozpoczęcie tematu...