Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wojcikxx
Oj ludzie dla mnie to jest brech ze dal sie zabic, ale wspolczuje mu i to konkretnie bo ma pewnie teraz dola, ja nie wiem czy bym wrocil do gry, a co do odrobienia lvla to zajmie mu to dlugo bo co wpadnie na demony to zobaczy ze zaczynaja sie logowac vison to on bedize sie automatycznie wylogowywal i tak bedzie wygladala gra jednych jest wiecej to drudzy siedza w dp, a to pingowanie to napewno przekret bo nie wierze zeby 280 lvl nei mial fire walli do tego pewnie uzywa jeszcze jakis innych programow do zabezpieczenia. A ten dead to nei tlyko wina taifuna bo jego gildia troche winna jest, ci lali taifuna to ten apff mogl go siowac, a reszta niech za*******a w imagrama. Ale coz tu mowic po fakcie, taifun ogarnij sie i wbijaj dalej lvle. I neich sie wojna konczy bo teraz to nikt sobie peoxpic nie mzoe z aberattio, vison czy duskow, niewazneon przegra to i tak beda sie czasme logowac w nocy i leciec zabijac pojedynczy kto wygra wojne zawsze bedzie juz na furorze hujowo, bo nawet jesli visch graczy duskow i na zmiane jesli przegra druga strona.
|
O bosh, dziecko.
Dał się zabić - brech? Powiedz to wszystkim tibijczykom. Wszyscy jesteśmy brechami!
Kolejna sprawa, na wojnie się nie expi, szczególnie hlvl, wpadnie takie vision i znowu spinguje.
Taifun ma doła? Nie, on nie jest jak Ty.