Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Andrzej_czarnoksieznik
Jak chce sie z kims bic to nie podchodze i nie wale go po ryju, tylko podchodze i zaczynam gadke, po chwili pytam czy nasmiewa sie z moich wad wymowy itp.
|
@Eivrel
Zapewne o to ci chodzilo

Gdzie ja napisalem ze jak chce sie z kims bic bez powodu? napisalem ze jak chce sie z kims bic. Ja nigdy tego nie robie bez powodu. W pozniejszym poscie wyjasnilem dlaczego. Nabieram wtedy przewagi psychiczej co bardzo pomaga w walce. A co do tego ze jestem chory umyslowo... Wyjasnij mi jak powinienem myslec aby nim nie byc? Uwazam sie za takiego, bo wg mnie nie ma osoby w pelni normalnej. Kazdy ma jakies odchylki wieksze lub mniejsze czyli nawet najmniejszy odchyl to juz jest chory. Moze sa osoby bardziej chore odemnie, ale maja inna mentalnosc i sie z tym chowaja. Niektore przemyslenia zostawiam tylko dla siebie

Moze jakbys mnie poznal uwazalbys mnie za fajnego typa, moze bys mnie nienawidzil. Trudno tak to ocenic.
Pozdrawiam
@down
Moge cie zapewnic ze nie jestem dzieckiem sieci

Poprostu zalozylem ten temat aby porozmawiac na ten temat ktory mnie ciekawi i z czasem rozmowa zeszla na ten tor...
"No sorry, skoro sam pokazałeś już dwa elementy, w których zaprzeczasz sam sobie, to po co ja mam wymieniać" Wg ciebie jestem dzieckiem sieci wiec uwazasz mnie za dzieciaka ktory ledwo co rozumie co sie wokol niego dzieje wiec jednak musisz mi to wyjasnic

Jesli po moich postach sadzisz ze jestem dzieckiem sieci to trudno. Ja nie napisalem kogo pobilem, ile osob. Powiedzialem ze lubie sie bic, sam nie raz dostalem po ryju. Jakbym byl dzieckiem sieci to zaczol bym pewnie wiekszosc osob stad wyzywac bez konkretnego powodu. A ja poprostu chce porozmawiac, do tego sluzy forum. Wiec prosze, odpowiedz gdzie zaprzeczam sam sobie bo moje iq 60 nie pozwala mi tego zrozumiec

Jesli wiesz co mam na mysli...