Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hellsir
JAK MOżNA BYć FANEM HAKERóW? - to jest wg. mnie chore.
|
Dla Ciebie to i może jest chore, ale założe sie jakbyś sie uczył coś o hackingu albo miałbyś znajomych hackerów (czego po wypowiedzi sądzić nie musze) to byś pewnie tak był podjarany, że byś wszystkich na około haczył. Proste albo masz umiejętności albo ich nie masz. Znałbyś podstawy chociaż to już byś mógł to robić zresztą tak jak robił to Kevin Mitnick(jeżeli wiesz co to za osoba jest). Mówiąc szczerze co on robił to jest marzeniem, sam jestem jego fanem... A jest on hackerem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gienass
LOL on sie sam nie zabił tylko był hacked....No more nabs plz..
|
Powiem Ci jedno, musiał być jakiś powód tego iż dostał bana za trading (sprzedawanie) konta, z powietrza by sie to nie wzięło, zresztą wszystko pisze na stronie głównej tibia.com. Więc nie filozofuj tutaj Ty, tylko pomyśl to co napiszesz i przy okazji to sprawdź. Jeżeli chodzi o hacked to jest tutaj taki Pan który lubi sie tym zajmować, który podaje linki do różnych stron.
@Topic
Rozmawiałem oficjalnie z członków jedej osoby z Duskiness i sie dowiedziałem co nieco na temat Taifuna Devilry, sam on nie ukrywał tego, że chłopak nie gra sam na koncie (sharuje). Powiedział to otwarcie.
Btw. wszyscy tak piszą na temat Taifuna Devilry, Imargama i innych typów, a powiedźcie mi może czy wy ich znacie na Rl ? Bo co kolejną wypowiedź to każdy z tego samego konta pisze to samo? Zastanawiam się i myśle że 99% tego forum tutaj pewnie nie zna Taifuna jak i Imargama (obaj sharerzy).
Jeżeli ich znacie to napiszcie chociaż coś dokładnie o nich tak by inni to mogli potwierdzić a nie sie spierać. Piszcie otwarcie to co wiecie (nie mówie tutaj o danych personalnych), czyżby Ci którzy sie wypowiadali i go bronili boją sie go na tibii ? .To tyle z Mojej strony (Ttzms)