@up
Ten pan ma racje. Gdyby ludzie nie sprzedawali innych drudzy by robili co chcieli... to mi dalo duzo do myslenia i udowadnia czemu lepiej naskarzyc, a potem ... (gdy sie to powtorzy bec!)
Adrzej ja tez sie lubie bic, ale to nie znaczy, ze podchodze i kogos bije ;p. Nie wspomne jaka wojne to ja mam z bratem bo wiekszosc z was uznala by mie za wariata XD. (ale pelna kontrola) Jedyne co mie powtrzymuje przed bijatyka w szkole to pragnienie oceny celowej z zachowania XD. (oj duzo ta ocena daje very ) Ogolnie rzecz biorac jestem opanowany i nie robie zadnych ruchow, ktorych moglbym zalowac.
Przemoc w szkolach miedzy uczniami to jedna sprawa druga jest uczen vs nauczyciel, w ktorej uczen nie ma nic do komentarza. Patrzac na ta szkole i na tych "ziomkuw" zrozumialem, ze ich zachowanie zalezy od wychowania. Nie tak dawno temu kiedy byla komuna takie dzialania (bijatyki) byly zadkoscia na terenie szkoly poniewaz uczniowie przestrzegali rygorystyczny regulamin.
Co sie stalo? samowolka uczniow doprowadzila do takich zdarzen jak samobojstwo. Sumujac to all daje nam wrazenie braku dyscypliny w szkolach co jest calkowicie prawda. the end
@edit to andrzej
A cie zaczepiaja jak nosisz np: czapke, kurtke sprzed 4 lat czy zaczepiaja cie za to? Jak nie to nie masz nic do powiedzenia... (demokracja)
Ostatnio edytowany przez janek@ - 21-12-2006 o 15:56.
|