Zobacz pojedynczy post
stary 21-12-2006, 02:09   #3531
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post

@ajron
Hahahah, zlotoryja to wioska w porownaniu do poznania.
Niepowiedzałem że Złotoryja to nie jest "..wioska w poruwnianiu do.." , powiedziałem że to nie rozmiar miasta wplywa na to czy są tam ludzie ulicy czy nie , wiadomo więcej ludzi większy odsetek tych na dnie (więcej jabłek , więcej robaczywek , więcej samochodów , więcej zepsutych aut itd.).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
W miastach 30 000 sa tak zwani WANNABE PENER
Co ty pierdzielisz ? Chcesz mi wmówić że wszytkie te elementy społeczne które spotykam na codzień to są "wannabe" ? Że oni sie lansują na ludzi z dużych miast ? Rozmiar miasta nie ma najmniejszego znaczenia w tej kwesti , tutaj "na moim zadupiu" widzałem takie hardcory w kwestii podejścia do życia..

np. Matka mojego kolegi , niegdyś świetna dyrektor szkoły w Bytomiu czy Przedszkola u nas , teras śpi w śmietniku i doi denaturat.. , czy znany wszystkim Jurand , śpiący w zabytkowej lokomotywie nieopodal dworca (to akurat jest śmieszne ). Albo okolica gdzie mieszka Nihell z Galany , menele złodzieje , zabójcy (wprawdzie tylko dwóch ale sie liczy) itd. Duża część nie ma domów itd. Niechcesz mi mówić że to są "wannabe" coś tam.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline