Zobacz pojedynczy post
stary 21-12-2006, 13:20   #34
Pramus
Tupac Legacy

Pramus's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn

Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
Pramus ma numer GG 4183891
Domyślny

@Andrzej

Wiesz co?.. Wydajesz sie być głupiomądry. Potrafisz niby gadać na poziomie, ale pokazujesz nam też swój prymitywizm.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Andrzej_czarnoksieznik Pokaż post
@Kulikos
...Sam nie przepadam za osobami z dlugimi wlosami...

...W liceum na razie nie kozacze, ale w gimnazjum jak znalem duzo osob to w zasadzie nikt mnie nie ruszal i moglem sobie robic rozne rzeczy(nie bilem nigdy osob bez dobrego powodu, gdyz to mija sie z celem)...

...I masz racje ze uwazam sie za lepszego od innych(nie wszystkich).
A co to kurwa ma do rzeczy, czy ktoś ma długie, czy krótkie włosy? Sam mam krótkie, ale chuj mnie to obchodzi kto jaką ma fryzurę. Jak można oceniać ludzi po długości włosów lub chociaż brać to jako cząstkę składającą się na opinie o kimś...

Jak wchodziłes po schodach to pewnie roz*******ałeś się na całą szerokość schodów i stracałeś plecakiem młodszych za poręcz co?
Idiota...

Powiem mocniej niż poprzednio - Wy*******aj stąd

@Down
Odpowiedziałem na jego durne i bezpodstawne zachowanie. I mowisz, ze ja nie mam zadnych argumentow? Przeczytaj caly temat zanim cos napiszesz. Ty za to tym postem wniosles mniej niz ja ta edycja -,-

Tupac Amaru Shakur

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ujo
To by była akopalipsa czy jak to jej

Ostatnio edytowany przez Pramus - 21-12-2006 o 14:11.
Pramus jest offline   Odpowiedz z Cytatem