@Quezacoatl
Moze i mial powod zeby go sprzedac. Ale pomysl sobie cos takiego. Ktos robi cos czego nie powinien, chocby jakas pierdole, co wogole ci nie przeszkadza(np palenie fajek - juz donos do pedagoga). Jednak musisz go sprzedac bo to twoj "obywatelski obowiazek".
@janek@
Ja powtarza. NIGDY nie bije sie z kims bez powodu -.- Czasem mam 2 walki w tygodniu, czasem 1 na 3 miesiace. Zalezy czy ktos zachowuje sie(w moich oczach) nie wporzadku wobec mnie.
@Wieszok
Tak, zalozylem go bo w pewnym sensie to dotyczy mnie

@Pramus
Czemu nie przepadam za osobami z dlugimi wlosami? Bo juz sie na nich poznalem. Wiem ze oni jak ktos ich zaczepia na ulicy(ja tego nie robie) to sie tlumacza ze zaczepiaja ich z powodu tego ze inaczej wygladaja. Ale czy oni tacy sie urodzili? NIE poprostu sami sie na to skazuja. Niech zetna te kudly i nikt sie do nich buzyl nie bedzie.
Nie, ja sie nie woze.
I jeszcze cos. Kazdy sie jednak uwaza za lepszego od innych. Ty np uwazasz sie za lepszego odemnie. Dlaczego tak sadze? Bo kazesz mi stad "szybko odejsc". Nie ma osoby w 100% obiektywnej. Zawsze znajdzie sie ktos gorszy i lepszy od ciebie. I wg mnie Komarek dobrze powiedzial bo BEZPODSTAWNIE twierdzisz ze zrzucam slabszych za porecz. Skad wogole takie przypuszczenie? Bo juz sobie ulozyles moj obraz w twojej glowie, a zeby byl pewniejszy bo nie znasz mnie, dopowiedziales sobie co nieco. Ja cie nie oceniam, a ty mimo wszystko prubujesz to mi robic.
@Kulikos
Chodze na zapasy. I jak zdefiniujesz "slabsze ofiary". Wg mnie w walce licza sie 4 najwazniejsze elementy: Sila psychiczna, sila fizyczna, technika i wiek. Moge od kogos byc rok mlodszy silniejszy fizycznie i psychicznie a on ma lepsza technike. I jak okreslisz kto jest LEPSZY? Jedynie walka. Co ja staram sie robic.
Pozdrawiam
@down
Nie znam cie

Moge cie tu zapewnic. Jestem z sieradza(woj lodzkie) i odpowiedz mi teraz skad ty jestes. I w pewnym sensie to jest prowokacja, prowokacja do rozmowy, ale moge ci dac slowo ze wszystko co tu pisze to prawda. A co do kompleksow... Tak mam je. tyle