@TheNatoorat
Uspokój się !
Czy ja w tym temacisię wywyższam ?
Czy powiedziałem, że jesteś jakimś niedorozwniętym dzieckiem ?
Wcale tak nie mówiłem i najprawdopodobniej nie powiem.
A najleprzym przykładem, że ty i ja jesteśmy na wyższym szczeblu rozwoju jest Maciek (tylko thenatoorat wie o co chodzi). Nie chcem rozpoczynać tu prywatnej wojny bo po pierwsze te forum od tego nie jest, a po 2 uważam cię za dobrego kolesiai nie chcem z toba zadnych wojen. Na seksie wcale sie tak dobrze nie znam, a założyłem ten temat w celu właśnie dowiedzenia się o nim więcej. Jedyne co wiem o seksie to tylko materiały filmowe z internetu.
I wcale nie dobieram sie do tych dziewczyn z koloni ! Uważam je poprostu za przyjaciółki. To moja prywatna sprawa i nie moosisz o tym rozpowiadać na forum dyskusyjnym.

I jeszcze jedno: Dojżałość nie uważam za znanie sie na seksie tylko za podejmowanie mądrych decyzji itd.
MAKE PEACE NOT WAR !
Jeszcze coś dopowiem: Być może dla niektórych tu zgromadzonych (starszych) jestem małolatem, ale ze mną naprawde można o tych sprawach normalnie pogadać. Ja wręcz ni umiem gadać z niektórymi w moim wieku i to o niczym. Poprostu takie rozmowy mnie nudzą bo oni sex uważają za coś śmiesznego, coś z czego można sobie robić jaja. Być może dlatego mam tyle kolegów/koleżankek starszych ode mnie.
I naprawde, jeżeli ktoś jest młodszy to nie znaczy, że głupszy. Więc jeżeli chcecie mówcie na mnie małolat, ale nie wystawiajcie o mnie takiej opini bo nie znacie mnie, nie gadaliście ze mną godzinami. Jedyne co omnie wiecie to informacje zawarte w postach które napisałem, a to calkiem coś innego niż pogadać na żywo.