Zobacz pojedynczy post
stary 21-12-2006, 16:47   #44
Chmielok
Użytkownik Forum

Chmielok's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skarabeusz Pustyni Pokaż post
Noo, ja grałem, gram i będę grał na pvp. A wiesz dlaczego?? Bo non-pvp mnie wkurza.

Moja krótka chistoria druida:
Kiedyś miałem sobie druida 18 lvl no i wyobraź sobie, chodzisz sobie na valkirach podchodzi gość i wali z czegoś podobngo do exori vis ale na większy obszar no i padłem. Ide sobie z miasta po dedzie i kolejny pk, dead... Wychodze przed dp, siekana jak nie wiem co, padło na mnie i dead... na następny dzień kolejne dwie śmierci... Ok, nie wytrzymałem, pytam sie kolesia:
DLaczego mnie zabiłeś?? Dało ci to sadysfakcje, że zabiłeś niższy lvl?
No to on na to: A tak sobie, nie moge??
Dobra, miałem wtedy dość, zrobiłem sobie chara na Canadii. I jak wyszłem z maina to ide na cyce (jakiś 15 lvl drut to był wtedy) 3 gości, trap, dead... i tak pare razy. Wróciłem na starego chara i grałem, grałem, miałem motywacje, nabije lvl to zemszcze sie na pk i nie dopuszcze do tego, żeby zabijali innych graczy... I tak gram do dziś...
Morał:
Noob'y grają tam gdyż mogą Cię trapować, blokować, wyzywać dowoli a nikt ich za to stosownie nie ukara...
Pvp ma dobre i złe zalety, tu cie pk zabije, ale mozesz sie odegrać.
Tak samo non-pvp, nikt tu cię nie zabije, ale jeśli stanie ci sie coś z ręki innego gracza nic mu nie zrobisz... (chyba, że wyzwiesz)

Pozdro!
LOL
Ty wiesz co mowisz?
To ze Cie kilka razy trapneli to odrazu wracasz na stara postac?
Bo jakbys nie wiedzial takie pk bedziesz mial codziennie, a trapy mozna reportowac(chyba jedyna rzecz, na ktora reaguja gmowie).
Juz samo to, ze piszesz"chistoria" daje wiele do myslenia.
A to, ze Cie trapowali to musiales byc taki glupi, aby ciagle tam chodzic.
Mogle sobie znalezc inna miejscowke.