Zobacz pojedynczy post
stary 31-08-2004, 13:27   #10
Nightmared Druid
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 08 2004

Żarówka

Widze że wszyscy tu nabierają się na podobne nicki ( co jest zakazane - jak powiedzieli przedmówcy) Jest jeszcze jeden sposób PeKowania. Nie uwieżycie ale można pekować na non-pvp. Otórz stajemy w ciasnej uliczce.... najlepiej na zamku gdzie jest Zerk....... i czekamy aż jakaś ofiara wejdzie. Potwór zaczyna ścigac ofiare a ty wtedy blokujesz i gostek deduje. Nigdy nie robiłem podobnej rzeczy ale widziałem jak to robią inni(jest w AB miejsce z Ghulami gdzie chodzą low-levele i wystarczy zablokowac z jednej strony - z gulem i szkelami sobie poradzi ale wyjscie drugie jest przez slimy wiec wątpie zeby samotny knight na 12 lvlu sobie poradził) Najgorsze jest to że nie można takiego gostka co blokuje zabić bo to non-pvp. Jest jeszcze sposób którego sam padłem ofiarom. Otórz jeden typek zlurował elfa arkanista pod depo w ab. Jak nie trudno przypuscic elf zabił wszystkich AFK ( a 5 ich wtedy dedneło) a ten co lurował wziął sobie wszystko co mu sie przydało. Dziwie sie tylko że żaden gosc co nie spał nie zabił tego elfa. Ale po ab nie chodzi zbyt wielu high-leveli wiec nie mam żalu.... Harmonia rulezzzzz

Jeśli ci sie spodobało daj mi małego "+" do reputacji.
Nightmared Druid jest offline   Odpowiedz z Cytatem