Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghetti_on_Aldora
Viper, ja i Jamel na RL powiedzielismy ci nie pisz glupot przegioles z postami wiec cie skrucilem  ale to nie koniec .... POZDRO
|
Jesteś meeeega czubem widać że tibia to jest całe twoje życie jeżeli już takie rzeczy odwalasz.
PO 1 Wystawiłem tu filmiki z fragami i CO i EM więc nie widze tutaj faworyzowania którejkolwiek z gildi
PO 2 słowa że "EM się wzieło do roboty" mogą znaczyć:
a) EM w końcu zaczeło kręcić filmy z wojny zabili już dużo osob a jak narazie żadnego filmu nie było
b) jestem zadowolony z tego że w końcu się zaczęła wojna a nie zabawa która polegała na tym że 120 osob walczy z 60 osób i efekt jest taki że ci drudzy siedzieli ciągle w pz i nic się ciekawego nie działo więc nie widze tu również czegoś czym obraziłem "twoich wirtualnych kolegów"
Ale... po napisaniu tego zdania "obrażającego was" pomyślałem sobie że zaraz ktoś się przywali(jak to zwykle z Co jest że rookują za byłe gówno) i miałem racje więc skasowałem to zdanie po 10 min ale jednak widać że zdążyliście zauważyć. Ale macie jeszcze dużo pracy bo jest masa ludzi która krzyczy "HAIL EM" więc ich też musicie zrokować tak jak mnie więc życze powodzenia...