1. Mnie troche wkurza, kiedy hunce se gs-y na GS-HILL na Darashii - metoda up/down, otwarte okno batlle i runy hmm. Wejść na górkę z gs-em można tylko na ułamek sekundy w celu oddania strzalu z hmm, a jak wiadomo gs summonuje poison spidery i przez to często "nawiną się pod lufe" i mamy stracone strzały - nie ma czasu na wybór celu w battle - często jak się wejdzie, to poison spider jest pierwszy na liście battle i się go zbija.
Ad.1 W trakcie owych huntów na GS HILL czasem zdarza sie, że podbiega jakiś high-lvl sorc i zabija solo na mana shieldzie owego gsa za jednym razem, pomimo próśb leave plz, mine plz , the last one and i leave - ignorują to i szybko zbijają GSa. To właśnie postacie około20-40 lvl powinny mieć pierwszeństwo do GSa bo taki 100lvl sorc to wchodzi na m-shieldzie i szybko bez problemów zbija i jak na jego lvl to exp jest marny a taki 30 lvl to juz jest coś. Może myśle źle ale takie moje zdanie.
2. Kiedy chce się coś kupić, sprzedawca podaje miasto do którego mam sie udać a po przybyciu ignoruje mnie albo mówi sry no sell lub coś podobnego. Nie chodzi o przypadek kiedy sprzedał komuś innemu, tylko kiedy ewidentnie podpuszcza aby ktoś daremnie travelował.
3. Oczywiście noobostwo!
Ostatnio edytowany przez Golion Xara - 21-12-2006 o 17:08.
|