Ja jestem za systemem reputacji ale z podpisem wystawiającego reputkę - inaczej to juz wole żeby wogule reputacji niebyło. Chciałby wiedzieć kto wystawia reputke i chciałbym żeby inni wiedzieli że to ja im taką reputke wystawiłem - nie ma się czego wstydzić.
Aaa jeszcze jedno ... to, że reputke można wystawić dopiero po 10 postach też nie jest dobrym pomysłem - ludzie nabijają te 10 postów w ciagu 1h :/ lub krócej, powinno być tak że tylko doświadczeni forumowicze którzy mają pewien "staż" na forum i w grze mogą wystawiać reputacje, a nie takie nOObki które zaczynają dopiero gre i dają reputki za avatarek/fajne imie/fajny podpis :/. Powiedzmy że były by grupy: modki, elita, gracz, newbie, noob - z tych 5 grup tylko modki i elita mieliby możliwość wystawienia reputacji.
Co do "wyścigu" - co by niebyło: ilość postów, reputki, czy god wie co jeszcze - zawsze będzie taki wyścig. Tego nieda się uniknąć. Nawet jeżeli by tylko modki rozdawały +/- byłby taki wyścig żeby im się podlizać

i mieć wyższą reputke.
@roland
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez roland
jak dla mnie trzeba buyc kretynem zeby w sondzie dac odpowiedz wsztrzymuje sie od glosu po co tak glosowac?? jak sie wcale nie zaglosuje wyjdzie na to samo...
|
Jeszcze 1 taka wypowiedź i masz "-" na koncie - pohamuje się od wyzwisk, i po co piszesz to jak już ktoś inny to napisał (
Zoorekk)??