Cytuj:
A to ze musze sie bic za swoich kolegow
|
Wcale niemusisz jak oni mają jakąś sprzeczkę to niech oni się sami biją a nie ty za nich
Cytuj:
wiec co jakby ktos sie do ciebie sral, wiesz ze go nie sprzedasz bo jego koledzy cie dojada, sam mu rady nie dasz to polozysz sie na ziemii, bedziesz sie zaslanial i liczyl ze mocno cie nie zleje? Raczej nie, i moi znajomi robia tak samo.
|
Chyba nikt ciebie bez powodu zaczepiać nie będzie byle że to będzie taki człowiek jak ty który wyzywa wszystkich co mają długie włosy a potem się dziwi że wszystcy go leja
Cytuj:
A dlugi wlosy widze na ulicy i mnie to irytuje.A ty bys sie nie denerwowal jakby kolo biegal z golym ch**em po miescie to tez by cie to pewnie irytowowalo.
|
Niewiem co ci złego zrobili ci "z długimi włosami" że odrazu musi cię to denerwować każdy ma prawo wyglądać jak chce.i czemu tych ludzi porównujesz odrazu do ekshibicjonistów(choć pewnie nie wiesz co to znaczy)
ja nigdy nie widziałem nikogo żeby latał z gołym ch**jem po ulicy i nawet jakbym zobaczył to bym się z nich nie śmiał i niewyzywał są to ludzię chorzy i niepowinno się z ich śmiać tak samo jak z wyznania,subkultury,rasy itp.