Zobacz pojedynczy post
stary 22-12-2006, 16:44   #35
viper555
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: OPOLE

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vipperek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 60
Skille: 82/57
Poziom mag.: 16
viper555 ma numer GG 6546501
Domyślny

Ehh ghetti jesteś z lekka żałosny już od paru osób się dowiedziałem że łazisz i rozpowiadasz że ja wszędzie na forum pisze teksty typu "HAIL EM" "KOCHAM EM" "Oni są THE BEST" "CO jest do dupy" to pokaż jakiś dowód skoro tak piszę pewnie na gc też odrazu napisałes że pisze takie teksty niedając potwierdzenia i dlatego mam hunted ale inni nie znają twojej bujnej wyobraźni... może przypominasz sobie akcje jak wyszedłeś podekscytowany na dzielnice i all mówiłeś że wpadło pod twój domek(jak jeszcze grałeś knajtem) 20 osób z jednej gildi 30+ lvl i zaczeli cię nawalać a ty solo zabiłeś 10 a reszta uciekła tylko że w ten sam dzień sprawdziłem na tibi com all typów należących do tej gildi i ANI JEDEN nie był zabity przez ciebie więc te twoje bajki już nie którzy znają i na przyszłość nie pisz takich głupot bo ja nie zrobiłem tego tematu po to żeby się tu z tobą kłócić albo faworyzować jedną z gildii tylko po prostu daję tu filmy z wojny tyle... DO CO i Animy ogólnie nic nie mam ale niestety przez takie osoby jak ty to się zmienia o nich zdanie. Wy się dalej tłuczcie z EM mnie to nie obchodzi kto wygra i tak już niegram na tym servie głównie przez ciebie
POZDRO

Viper Rox xDDD
viper555 jest offline