@up
Zrazony w tym kontekscie znaczylo ze mialem raczej wiecej zlych doswiadzcen z
takimi ludzmi niz dobrych.
@Andrzej_czarnoksieznik
Twoja mowa naprawde przypadla mi do gustu, nie mysl ze sobie z Ciebie kpie. Dobrze ze napisales to szczerze, w moich oczach to ze stanales w obronie swojego kolegi jest bardzo pozytywna cecha, ja nie potepiam nikogo za wyglad, za to jakiej muzyki slucha czy tez za przekonania (polityczne/patriotyczne/nacjonalistyczne).
Dobrze tez ujales to ze czesc forumowiczow atakuje Ciebie i twoje wypowiedzi nie rozumiejac ich do konca. Wydaje mi sie ze MY POLACY mamy we krwi walke(wszedzie gdzie ktos wyrazi swoje zdanie pojawiaja sie nieprzyjazne komentarze, ludzie sa gotowi wydrapac sobie oczy i powybijac wszystkie zeby
bo ktos ma INNE ZDANIE)
Proponuje abysmy wszyscy zastanowili sie nad tym co jest naprawde najwarzniejsze... przyjazn, milosc, tolerancja.
Nie bede tu wiecej pisal przez jakis czas(wracam do domu;p) wiec przy okazji chcialbym wam wszystkim(dresom, karkom, duzym ludziom i malym, luzakom i nerwusom) zlozyc zyczenia z okazji zblizajacych sie swiat, aby kazdy z was spedzil je w milej rodzinnej atmosferze, otoczony kochajacymi go ludzmi.
Pozdrawiam