Zobacz pojedynczy post
stary 22-12-2006, 21:16   #277
Ciacho1920
Użytkownik Forum

Ciacho1920's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów

Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crenishin Pokaż post
Stwierdzenie że Bedurion padając od Fosfika zachował się jak noob lecz wolał bym nie ingerować zbytnio w to ponieważ nie widziałem tego na własne oczy
Ale patrząc niżej wymienionych pónktów jest
UE Fosfika jest tylko w niewielkim stopniu silniejsze od UHa Beduriona
HP i Skile Beduriona zdecydowanie decydują o wyniku pojedynku
Są osoby które twierdzą ze fosfik miał SD na hotkeyu owszem tak mogło być
i zapewne było ale Bedurion tez miał Uhy na Hotkeyu
Więc po ostatnich 2 update to jakie kto ma pvp przestało być znaczące ponieważ zaznaczyć postać i naciskac na np: F4 nie jest żeczą wymagającą specjalnych umiejętności
bo własnie naciskanie któregoś z F należało do czynnosci wykonywanych przez beduriona a Fosfik miał dużo więcej roboty gdyż pamiętał o Utamo VIta
Pamiętał o SD o Ue i o MF a bedurion zaznaczył i bił bo z tego co wiem exori to tam zbyt wiele nie padło więc łatwiej miał Bedurion (nie wspomne o dominacji LVL)
Czyli nie nazwał bym Beduriona noobem tylko graczem który nie połapał sie jeszcze w ułatwieniach które dały mu update a moze było tak że bał się z fosfika
nie wiem sam czy zachował bym się inaczej bo nawet gdyby zabił fosfika 1raz 2 razu by nie było dziwi mnie jednak akcja Perrymon Fosfik bo każdy wie ze Perry i Bedurion to ten sam owner ale tej walki juz nie skomentuje thx

OMG... jak niewiesz jak bylo to nie pisz bo to bajki... Fosa solo by nigdy nie ubil beduriona za duzo ma hp. Fosfik na forum i na tibii cieszyl sie jak male dziecko ze ubil solo 201ek~(w sumie fosa jest dzieckiem) a tak naprawde bedu byl na afku to kazdy potrafi to uczynic... KONIEC TEMATU O TYM

Co do wojny...
Arcania moze juz nie jest taka jak kiedys... ale jednak arcania bez wojny to nierealne!! Daje czas do wiosny i war bedzie
Ciacho 23:24:01
wez ja na bata moze sie zakocha
Bellivioon 23:24:28
wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py

Ostatnio edytowany przez Ciacho1920 - 22-12-2006 o 21:19.
Ciacho1920 jest offline