Zobacz pojedynczy post
stary 22-12-2006, 22:02   #88
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Andrzej_czarnoksieznik Pokaż post
@wieszok
Nie chce mi sie cytowac twojego posta, ale myslisz sie bo nie jestem koxem 2x2. Ja nie jestem jakis wyjatkowo silny czy dobry technicznie -.- A to ze lubie sie bic nie znacze ze musze startowac do wlasnie typow jakich opisales tylko do kogos z mojej wagi. Wiesz ja nigdy nie walczylem z typem ktorego roznica wieku od mojej bylaby wieksza niz 3 lata(ten 3 lata mlodszy sam mnie wyzwal na solo).
A to ze musze sie bic za swoich kolegow... Z twoich postow wnioskuje(nie musi tak byc) ze ty sie bic nie lubisz, wiec co jakby ktos sie do ciebie sral, wiesz ze go nie sprzedasz bo jego koledzy cie dojada, sam mu rady nie dasz to polozysz sie na ziemii, bedziesz sie zaslanial i liczyl ze mocno cie nie zleje? Raczej nie, i moi znajomi robia tak samo. Pomagamy sobie nawzajem bo wiem co to solidarnosc i ze "reka myje reke". Jesli ty tego nie pojoles i cale zycie bedziesz myslal tylko o sobie to gratuluje. A to ze ci przeszkadza moje cwiczenie na silowni... Ja mam sztange u siebie w pokoju wiec nie robie tego na ulicy. A dlugi wlosy widze na ulicy i mnie to irytuje. A ty bys sie nie denerwowal jakby kolo biegal z golym ch**em po miescie to tez by cie to pewnie irytowowalo. Mojego kolege denerwuje cięcie styropianu, a mnie szuranie stopami po dywanie Pozatym to ze oni mnie denerwuja nie znaczy ze ich gnebie -.-
Jak by się ktoś do mnie/znajomych pluje, to ci mówię, ostateczną rzeczą jest bójka... I masz rację, nie lubię się bić, uznaję to za element zezwierzecenia, to zwierzęta się nawzajem gryzą gdy dochodzi do konfliktu, a człowiek po to ma coś w głowie i myśli by załatwiać takie sprawy przy stole... I nie, nie myslę tylko o sobie, a porównanie latania po ulicy z gołych ch... do długich włosów jest co najmniej absurdalne i swoją drogą nie na miejscu...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez alahakbar Pokaż post
Synku ja juz mam mature z polskiego za soba, a to co napisalem wcale nie bylo wnioskiem, tylko moim osobistym zdaniem. Jesli chcesz komus ponadskakiwac to idz do piaskownicy porozmawiac z rownymi sobie intelektem.
Oł jea! Kocham ten tekst o piaskownicy... nic tylko się załamać i poszlachtać... staruszku...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez alahakbar Pokaż post
[...]
Jak napisalem wyzej, ja nie wyciagalem wnioskow, ja przedstawilem moje zdanie,
prawda jest ze bojka powinna byc ostatecznym rozwiazaniem jednak sprobuj dresiarzowi na ulicy wytlumaczyc ze nie oddasz mu portfela i komorki jakims logicznym wywodem. Prawda jest taka ze jesli nie chcesz dostac po mordzie musisz byc poprostu lepszy/silniejszy/wiekszy(zazwyczaj za cel tacy ludzie wybieraja sobie osoby slabsze psychicznie, fizycznie)
Cytuj:
Przeczytalem prawie wszystkie wasze posty i jedyne co moge powiedziec to ze nalezy poprostu cwiczyc [...]
Skoro piszesz, że przeczytałeś posty, wnioskuję, żę wypowiedz była na ich podstawie...
Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem