Zobacz pojedynczy post
stary 22-12-2006, 22:49   #279
Retukss
Użytkownik Forum

Retukss's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 112
Retukss ma numer GG 9734091 Send a message via Skype™ to Retukss
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crenishin Pokaż post
Stwierdzenie że Bedurion padając od Fosfika zachował się jak noob lecz wolał bym nie ingerować zbytnio w to ponieważ nie widziałem tego na własne oczy
Ale patrząc niżej wymienionych pónktów jest
UE Fosfika jest tylko w niewielkim stopniu silniejsze od UHa Beduriona
HP i Skile Beduriona zdecydowanie decydują o wyniku pojedynku
Są osoby które twierdzą ze fosfik miał SD na hotkeyu owszem tak mogło być
i zapewne było ale Bedurion tez miał Uhy na Hotkeyu
Więc po ostatnich 2 update to jakie kto ma pvp przestało być znaczące ponieważ zaznaczyć postać i naciskac na np: F4 nie jest żeczą wymagającą specjalnych umiejętności
bo własnie naciskanie któregoś z F należało do czynnosci wykonywanych przez beduriona a Fosfik miał dużo więcej roboty gdyż pamiętał o Utamo VIta
Pamiętał o SD o Ue i o MF a bedurion zaznaczył i bił bo z tego co wiem exori to tam zbyt wiele nie padło więc łatwiej miał Bedurion (nie wspomne o dominacji LVL)
Czyli nie nazwał bym Beduriona noobem tylko graczem który nie połapał sie jeszcze w ułatwieniach które dały mu update a moze było tak że bał się z fosfika
nie wiem sam czy zachował bym się inaczej bo nawet gdyby zabił fosfika 1raz 2 razu by nie było dziwi mnie jednak akcja Perrymon Fosfik bo każdy wie ze Perry i Bedurion to ten sam owner ale tej walki juz nie skomentuje thx
lol to się uśmiałem... p
p.s Arcania taka jak była kiedyś już nie wróci i trudno.. Można teraz liczyć tylko na lepsze dni i mniej noobów