Zobacz pojedynczy post
stary 22-12-2006, 23:00   #929
jet
Użytkownik Forum

jet's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Bełchatów

Stan: Na Emeryturze
Świat: Azura
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
Domyślny

Tibia to tylko gra (tyle razy powtarzane... no i kosc^^), a Piotrek (Zeus => Yavi) moze robic co chce ze swoja kasa - byl przeciez w DoF ale niestey Wy robicie mass logi tylko na noobow. wiem ze czasem expicie ale na www.erig.net widac wyraznie, ze Urb robi 3 razy wiecej expa niz Sandra:/ tak, tak wiem ze on ani nie pracuje ani nie studiuje jak my ci normalni (ops, chyba z tymi studiami to przesadzilem on przeciez matury nie ma, ale ma grono zagorzalych fanow!<ironia>) ale przeciez czasem mozna chociaz sprobowac go zabic (lub innych czlonkow Wanted), czego tu sie bac? straty lvl-a? no i co z tego - a moze uda sie akcja, a jak sie nie probuje no to sorry. Tibia to tylko gra, nic sie nie stanie wielkiego jak jeden czy dwa masslogi nie wyjda, ale mozna probowac dalej, utrudniac gre wrogowi czego tu sie bac? i tak nie mozecie "normalnie" grac. ja nadal na Was licze, tyle osob dolaczylo w szeregi DoF (np. moj brat z kumplami z Belka), macie taka moc SD ze mala bania, a tu nic
mimo wszystko nadal 3mam kciuki, mam nadzieje ze zaczniecie bywac czesciej na Tibii (nie mowie o pz ) niz na Ventrillo

Pozdrawiam i zycze wszystkim Wesolych Swiat i szampanskiej zabawy na Sylwestra!
Jet

AXE BAHIA!
jet jest offline