Zobacz pojedynczy post
stary 23-12-2006, 07:39   #276
Gesior
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
LOL

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Raxez Pokaż post
LOL... wiecie, tak przeczytałem ten cały temat i 2 razy padło słowo że "Vision od dawna przygotowywało tę akcje" LOL? jak można długo przygotowywać plan trapa?, czy nie wystarczy poprostu go popchnąć? i to jest ta wielka taktyka Vision? Czy nie zauważyliście, że Vision byli przeżywali ubicie Taifuna jak mrówka okres?. Taifun odrabiaj level i pokaż kto żądzi serverem, ktoś w końcu musi. Według mnie dlatego teraz jesteście za Vision bo ubili Taifuna, Taifun ubije Imagrama z kolegami i będziecie za Taifunem potem Taifun padnie <Oby nie> i znów za Vision... żal.pl. 3/4 osób mówiących, że jest za Vision mówi, że już wcześniej za nimi byli to dlaczego dopiero teraz sobie o tym przypominacie? jakoś jak Taifun Devilry wbił 270 lvl to była wielka draka i każdy mówił "Gz Gz Gz Taifun !!!1111oneoneonejedenjedenjedenrazrazraz Goł goł goł 3oo lewel!!11111111" a teraz dziwnym trafem Taifun jest "Fuj"

@Aluzja do Titanii i Garimo - Rzeczywiście podobna sytuacja zaistniała na Titanii jak na Furorze tylko, że Unici dorwali Garimo jak stał sobie na nad questem na Ornament Shielda na afk - BA wiem z oficjalnego źródła, że ktoś z Unitów celowo zadzwonił do Garimo na telefon i dlatego był afk.
Ja nie jestem za Vision, ani za Taifun'em. Najbardziej bym sie cieszyl gdyby oni wszyscy wogole nie grali w Tibie , ale ze na to szansy nie mam to sie ciesze jak pada Taifun i jak padnie Imargam. Mialem paru kolegow ktorzy grali na Furorze.. Furora - swiat dla noobkow. 1 gral po 8 godzin dziennie cale wakacje na paccu i ciagle expil wbil 53 lvl z 68/67 w swordzie (padl na 54 lvl na dragu, bo mu sie TibiaAuto zawiesila - po tym jak mu zainstalowalem, bo sam nie umial). Dwaj pozostali dzielili konto przez ponad pol roku i ~80 lvl knightem na paccu wbili (olali tego chara i teraz dziela kolejne konto na Kyrze - ~70 lvl EK :> ). Oni maja po 17-18 lat, zeby nie bylo, ze to noobki 13 letnie.