Jest mozliwosc wygrania wojny na luzie tylko catrishia-rumcio-aylitha i reszta polakow i tak tego nie zrobi
3 dni temu byla akcja na Antice Wyjebalem Dluga z Dark Side mielismy spy w guildi cuz napisal koles hydry wiec 3-4 osoba ekipa dala dluga na hydry poczym nasz spy przylecial 1 xD wszedl na gore jak wiadomo na hydrach latwo trapowac 1 osoba zablokowala a my zrobilismy swoje
Tak samo alythia-catrishia-rumcio i reszta jkby np powiedzieli ze pomocy na hydrach potrzebuje bo ktos tam jest camuh toxo i reszta leci wchodza na gore 1 osoba blokuje schody i sie klepie ich poczym dochodzi do guildi grudiie
ale wiem ze to na galanie nie mozliwe bo musi byc zawsze jakis frajer ktory trzyma druga strone spotkalem sie wielo krotnie leje sweda koles z unbrekabl~~ zaczal mnie na*******ac najlepsze to ze byl Polakiem nicku nie powiem i tak nie ufam polakom zbytnio
Btw czy to hwl czy League of Extreme Maffers kto rzadzi ten i tak robi pa
ciesze sie ze hwl wygrywa bo jak by League of Extreme Maffers wygrywalo to wiem co Kardear by robil razem z innymi a przynajmniej w hwl nie robi az takiego pa masz wladze masz wszystko lasuje ci sie mozg od tej gry chcesz miec wiecej wiecej wiecej
Nawet polacy juz taifuna w dupe jada jak widac polak polaka zajebie ale tak aby polak sweda to ciezko co wy macie pociag taki do swedow to ja nie wiem
|