Zobacz pojedynczy post
stary 23-12-2006, 10:29   #1128
Miszcz23
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lenrock Pokaż post
dziwne ze nie slyszales, nightmare to potwór, a knightmare to ta postać cipów czy cos tam ;p

@skatelement

210ek+ padł na combo w jednym pokoju ;<
Ja się ciesze że takie questy robią, o tym myślałem przed updatem. Muszą być jakieś questy hardcorowe, bo np. taki DHq jest już tak oklepany że aż nudny. Wkurzało mnie to, że tego questa robi np. 3 osoby, a do chestów biegnie 20 osób, takim oto sposobem Demon Helmet nie jest warty kupy pieniędzy tylko marne 200k. Powinno być tak, jak na Anni, może się tam przeteleportować tylko np. 5 osób dziennie. Jak ja zaczynałem grać w Tibie, to jak się zdobyło Bright Sworda to był mega mega szpan, a teraz to gówno, którego nikt kupić nie chce. Rynek i cała ekonomia tej tibii to masakra, widać że Cip Soft się na tych sprawach gówno zna, ja akurat to studiuje i wystarczyłyby mi 2 miesiące i wszystkie ceny itemów poszły w góre i nie byłoby noobów na 8 lvl z Crown Setem, bohami i GSem na ratach.

Ten PoI quest będzie zajebisty, nareszczie jakieś wyzwanie dla hi lvli.

...a co do Manderigona, to mu gratuluje. Według mnie nie powinno być żadnych payment options i tyle. Znów się im uwidzi jakieś mega PA za miesiąć, czy dwa i będzie to samo, albo i nawet gorzej.

pozdro