Zobacz pojedynczy post
stary 23-12-2006, 13:17   #29
Anvortis
Użytkownik Forum

Anvortis's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez P0nury Pokaż post
To po co grać na pvp? Nie odpowiadają Ci takie sytuacje - idź na non-pvp. Stwierdziłem, że nie mam zamiaru znosić kaprysów idiotów, którzy kupili chary na allegro i chcą sobie zrobić małe pa, więc przeniosłem się na Harmonie. Problem jest? Nie ma.
Krotkie porownanie swiatow:

PVP:

Zalety:

- Zawsze mozesz uzyc sily, gdy jakis debilowaty noobek zacznie wybijac Ci respa. potwory od treningu, summony od treningu

- Zawsze mozesz uzyc sily, gdy ktos probuje ukrasc Ci loota.

- Zawsze mozesz uzyc sily w slusznej sprawie...bija Ci kumpla robiac ,,Noob Chars Attack" etc ...

Wady:

- Po wbyciu wiekszego lvl i porownaniu swojego nudnego zycia, w ktorym bija Cie na podworku, szkole, kosciele, parku itp... zaczynasz wyzywac sie na ludziach, ktorzy maja mniejszy lvl od Ciebie.

NON-PVP

Zalety:

- Nie musisz obawiac sie, ze padniesz od jakiegos "kupionego chara na allegro, ktory chce pobawic sie w PA"

- Mozesz trenowac sobie bez obaw, ze na afk padniesz od noobka ....

itp ......

Wady:

- Nic nie zrobisz, gdy ktos wbije Ci sie na expa (sa techniki luringu, ale ...)

- Ludzie kradna ile chca i nie ponosza za to konsekwencji

itp .....

Co z tego wychodzi?

PVP - wbijesz duzy lvl zrobisz gildie PA poszukasz ownerow jestes kozak, staniesz sie tym na kogo tak narzekales, albo wbijesz duzy lvl i zostaniesz shuncony lub w ogole go nie wbijesz po padniesz i sie zalamiesz.....

NON-PVP - zaczniesz krasc lub przestaniesz grac, bo sie zalamiesz psychicznie z noobami ........

Ostatnio edytowany przez Anvortis - 23-12-2006 o 13:20.
Anvortis jest offline