Zobacz pojedynczy post
stary 23-12-2006, 15:32   #29
Sarix
Użytkownik Forum

Sarix's Avatar

Data dołączenia: 01 12 2006
Lokacja: ...

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Git Drut Pokaż post
Mnie sie nie podoba. Podloga nierowna na jednym obrazku, ledwo co zaczol trening i juz lata nad drzewami i jest najszybszy w calym miescie. No i to ze podszedl w prologu do goscia przetargowal z 12 gp na 10 gp a potem tragarz na 11 gp i juz go do pracy bo przetargowal 1 gp. Po za tym pierwszy lepszy wiesniak dostal w lape luk i chate jak marzenie. No i wreszcie final, "WIATR, OGIEN" jak male dzieci na podworku bawiace sie w power rangers. To tyle a moja ocena to 4/10 twoja poprzednia kupa byle lepsza.
Gdybyś czytał uważniej to byś widział że tam pisze "kilka lat puziniej" następne za to że przyją go do pracy też będzie wyjasinienie następne mówił abraham że ma to coś i z kont wiesz ze to wiesiniak następne co to ty oglądasz power rengers następne to do wszystkich to moj kumpel ze szkoły i tak jakby się pokłuciliśmy i hamsko mnie ocenił"nie lubie takich sytułacji i takiego zachowania" zrob cos lepszego .aha shita to masz w batach i muwisz jak kulturalny człowiek"kupa" a wiem jaki na serio jesteś

Ostatnio edytowany przez Sarix - 23-12-2006 o 15:46.
Sarix jest offline   Odpowiedz z Cytatem