Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Git Drut
Mnie sie nie podoba. Podloga nierowna na jednym obrazku, ledwo co zaczol trening i juz lata nad drzewami i jest najszybszy w calym miescie. No i to ze podszedl w prologu do goscia przetargowal z 12 gp na 10 gp a potem tragarz na 11 gp i juz go do pracy bo przetargowal 1 gp. Po za tym pierwszy lepszy wiesniak dostal w lape luk i chate jak marzenie. No i wreszcie final, "WIATR, OGIEN" jak male dzieci na podworku bawiace sie w power rangers. To tyle a moja ocena to 4/10 twoja poprzednia kupa byle lepsza.
|
Gdybyś czytał uważniej to byś widział że tam pisze "kilka lat puziniej" następne za to że przyją go do pracy też będzie wyjasinienie następne mówił abraham że ma to coś i z kont wiesz ze to wiesiniak następne co to ty oglądasz power rengers następne to do wszystkich to moj kumpel ze szkoły i tak jakby się pokłuciliśmy i hamsko mnie ocenił"nie lubie takich sytułacji i takiego zachowania" zrob cos lepszego .aha shita to masz w batach i muwisz jak kulturalny człowiek"kupa" a wiem jaki na serio jesteś