Zobacz pojedynczy post
stary 23-12-2006, 20:14   #1147
Miszcz23
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez The Chaotic Paladin Pokaż post
Tak naprawdę to ekonomia padła przez Djinow, gdzie ludziom bardziej oplaca sie sprzedac k-arma za 5k niz szukac nooba ktory zaplaci im 2k wiecej, ale zazada podrozy i na chwile przed transakcja da loga. Obecnie sorkowie masowo huntujacy hydry sprzedają 90% loota u djinow (35k rh, bohy 30k etc.). Jeśli na serwie jest więcej niż 10 sorków z 100 lvlem ekonomia leci na łeb na szyję i nic tego nie zatrzyma. Żadne price listy, ktorych ludzie nie przestrzegają, tudzież używają noobcharów do sprzedawania.

Sprawdź ile charów zabił Nonix swego czasu dopiero później oceniaj innych ludzi. Swoja droga Abo to kretyn, ktory potrafi wymyslac naprawde glupie reasony. Na 65 lvlu gdy expilem na pohu oczywiscie przylecial i zaczal mnie bic (i tu oczywiscie poklony dla niego bo na jakis 30-40 sqm trafil 2 sd). Powod ataku: bo huncilem z jego kumplem gsy gdy mial lagi (ktory sam mnie o to prosil - Gafistergo Faberman gwoli scislosci). Cena: 10k. Oczywiscie na poczatku olalem go, jednak pozniej dalem mu te pieprzone 10k i gralem dalej w spokoju. Swego czasu wielu kumpli opowiadalo mi i dzialaniach abo i jego kolegow rl. A i mówisz ze Abo to debil ale nie dupowlaz. Idiotyzm to potegi n-tej. Z tego co koledzy z Mo Murdy mi mowili, Abo tak im wlazil w dupe, ze bylo to az denerwujace. Garlerdon zabil moze 2-3 osoby, z lvlami ~100 +/- (Gandamir, Patteh). A wystarczy sie rozejrzec ile 40-60 lvli padlo od Jinxza, Nonixa, czy innego plebsu z FG.

A co do ostatniej kwestii. Istnieje runka "Destroy Field", która powoduje znikniecie fire/poison/energy field, wiec ucieczka z zagrody jest raczej dosyc szybka. A dobrze zblokowane depo i nawet masslog w depo daje ci jakies 10-15 sekund na ucieczka z zagrodu (mozesz dodatkowo lurowac bugi tylko podbiegajac po nie).
Expienie na pohu wbrew bliskiemu temple jest mocno zdradzieckie. Na jednym forum widzialem jak zdjeli goscia z DPFT zza ekranu (bot od rafamana), albo masslog 3 sorkow i nawet niewielka odleglosc od temple moze byc zabojcza (jednak teraz wprowadzono 10 sekund na atak wiec i tak huncenie jest stosunkowo bezpieczne).

Abo dupowlaz? Może Ci tak ściemniają... jakoś Mootha nie bał się zabić, ani przeciwstawić się całej jego gildii, jasne że to frajer, nie bronie go, ale w moich oczach nie jest przydupasem.

Expienie na PoHu jest bardziej realne niż na bugach w Ab, zostawmy więc ten temat.