Zobacz pojedynczy post
stary 23-12-2006, 22:08   #399
qwert_stary
Zbanowany

qwert_stary's Avatar

Data dołączenia: 20 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Chimera
Poziom: 48
Skille: 75/46
Poziom mag.: 15
qwert_stary ma numer GG 6265505
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Konrad Knightcik Pokaż post
Gz Bartss ladne sski jutro tez cos wstawie.Qwert i co podjarales sie noobq moim exo za 41 jak mialem 35 lv ?? Nie martw sie predzej czy pozniej cie dopadne, widze ze juz wylazisz do mino tower bo dawno deda nie zalapales.
Konrad i co myslisz ze jak bedziesz sie podlizywal to cie kazdy bedzie lubil ? :> Jak ostatnio gadalem to slyszalem ,ze cie duzo osob przestalo lubic.Co do exo to miales 40 lvl....a exo bylo cienkie.LoL ty akurat jestes smieszny...Sam nigdy nie kozaczyles hehe Btw.skad ci sie wzielo jakies mino tower??Smieszny jestes...Ja tam minosow nigdzie nie widze A nie expilem od hm...4 miesiecy ??Jak ty nawet 20 lvla ubic nie umiesz...Jak miales 45 to cie moim 25 druidem zjezdzalem uehauha ;].

@Bartss

Nie wiem co to bylo z tym woorkisiem..Ale to chyba dlatego,ze pierw Vakerm a potem vennio go ubili..Nie wiem czemu.Nie wiem co sie stalo,ale 30 sorc ma 0 szans z 97 kina xP.Jakbys mogl wyjasnic bylbym bardzo wdzieczny !

Wesolych,sczczesliwych swiat dla wszystkich,dla tych ktorzy mnie lubia i nienawidza :>

Pozdro
qwert_stary jest offline   Odpowiedz z Cytatem