Zobacz pojedynczy post
stary 24-12-2006, 00:59   #401
pOta
Użytkownik Forum

pOta's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Viwaro
Profesja: Elite Knight
Gildia: Weirdos
Świat: Chimera
Poziom: 90+
Skille: 89/84
Poziom mag.: 7
Domyślny

@Qwert~
cos do mojego bro masz? lepiej siedz cicho i tak sie nie wypowiadaj na forum bo wpadne z kolenda>swieta plx plx plx>... pierw myslalem, ze leja Cie za niewinnosc, ale mylilem sie... hmm dziwne, workis nie ma zycia wpadl do mnie jak trenilem na slim i pisalem na gg, padle, aol w plecy skile aale wszystko odorbie tzn skile juz a 60k expa to max 2.5h. Co zjechany jest to jest. Niech nikt sie nie przyznaje, ze jest jegoo bro lub cos btw juz 1 kolo placi bo mowil workisowi gdzie jestem, 26 lvl ma wiec malo mi placi... name nie podam bo obiecalem, ze go nikt nie ujebie... dalem slowo ;]

wielkie podziekowania dla:
Bartss (bro) [srr, ze dupke truje... takie zycie low lvl na facc]
Raafuks (bro) [perfect jankii]
Kamilss (bro) [tak jak u barta...]
Konrad Knightcik (bro)
Vennio (za monka i pomoc jak potrzebuje)
Lepper (za monka )
Sir Zlod (plx plx plx cs'a)
Eponarel (just ziomek)
Dawidz Dziubin (za skecze [5 str w wordzie])
osoby wyzej wymienione to elita Chimery thx za wszystko, rozmowy i za wspolny cel... Workisa i Qwerta ;]

@ Qwert
jak powiesz, ze lize dupe to zabije Cie smiechem... btw jak Konrad~ sie podlizuje to jestem Eli Stormstriker i Jan Marian Rokita w 1 osobie. Konrad to mój bro moge na nim polegac, jest osoba lubianą a ty mu zazdroscisz, ze ma spokój na servie i sobie gra spokojnie... a te ss'y no nie wiem po co dales, nic ciekawego, ludzie maja locha do testow i tyle... jakos chcesz sie podlizac widac

Ostatnio edytowany przez pOta - 24-12-2006 o 01:27.
pOta jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.