Zobacz pojedynczy post
stary 24-12-2006, 11:08   #103
Kolirn
Użytkownik Forum

Kolirn's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Kolirn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez chesek Pokaż post
K, nie grałem na pvp, czyli sugerujesz, że jestem noobem? Dzięki.
Btw. Widzę, że padłeś i już jesteś retired - podnieść się nie potrafisz? Żałosne.
czym innym jest paść

a czym innym być zabitym przez ludzi którym się ufało, i którym pomagało przez ostatnich kilka miesięcy. i to nie kwestia podnoszenia się, bo nie jest dla mnie problemem wyjsc z temple i skoczyc po blessy, to sprawa honoru ale osoby takie jak ty nei maja pojęcia o tym.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RZEXNIA
nie moge poprostu....podniecacie sie tym jak to jest ciezko na pvp... ze zaraz sie jest hunted itp itd to jestescie mega noobami i radze przestac grac-,- i wbicie 100 lvl nie jest wcale wielkim wyczynem....a wbij 250+ to juz jest cos...wiec trzeba mu przyznac ze koles wymiata bo poswiecil tyle czasu ze ja nie moge.... I PRZESTACIE P***** BZDURY TYLKO WEXCIE SIE DO ROBOTY....a nie wyzywacie go tylko-,- a post kogos tam ze ktos tam by zsolowal MDW to najbardziej zalosny byl....-,- juz wiem dlaczego placzesz ze na pvp ciagle hunted sie jest itp itd...-,-
albo nie grałes na pvp, albo nic na nim nie osiągnałeś, albo zacząłeś grać w momencie jak twoi kumple zaczeli rządzić danym serwerem.

i jeszcze raz bicie lvl'u na non-pvp polega tylko i wylacznie wiedzy gdzie i jak expic. na pvp dochodzi jak przetrwac itp to troche cięższe...

Ostatnio edytowany przez Kolirn - 24-12-2006 o 11:16.
Kolirn jest offline