Chciałbym tu jeszcze podać kilka przykładów PA ze strony starego Last Stand i dzisiejszej Mo Murdy.
1)2 miesiące~ temu expiłem sobie na hydrach (na 61 lvlu bodajze). Expie sobie całą noc, wbiłem wtedy chyba 64, ale to mało ważne. Rano przychodzi Abo. Bloker na żółtym hp dostał burst + sd potem znów sd i leży. Ja dostałem sd po czym abo krzyczy "leave". Zszedłem na dół, myśle sobie, poczekam aż skończy. Kilka minut później również zszedł na doł dostałem 2 sd, skończyła mi sie mana i w nogi.
2) Troche wcześniej niż 2 miesiące expię 75 elite knightem na cyclopolis na poziomie -2-3-4. Przychodzi volcano rosso (rl kumpel abo, wtedy miał bodajze 55 lvl), zmeinia list i zaczyna bić mi wszystko. Mowie zeby odszedl i ze napisze jak skoncze. Nie posluchał. Dostał exori jak byl na zoltym, potem drugie po czym mowi hunted. Przylatuje abo i na*******a mnie z sd z jakimś 80 msem (ten z ue). Na moje szczescie mnie nie zabili.
3) Czasu dzisiejsze, czasy wojny mm vs fg. Expie w kopalni rotów, przychodzi 9 druid (NOOB CHAR FORIUSSA). Lootbaga wrzucił do wody, sam bił mi roty, wyzywał moją rodzine, samego mnie. Zabiłem go. Rezultat?
Dec 17 2006, 14:21:45 CET Killed at Level 23 by Vaflex
|