Oto moja krótka historia:
Pierw szdłem wbić 42 lvl:
Gdy już go wbiłem, postanowiłem, że przyexpię sobię do polowy 43 bo co sie bedę opierdzielał, no i padłem mając kicka na guardach, więc wbiłem 42lvl po raz drugi

:
Odrobiłem 52 mlvl:
PO wbiciu lvla nie chciało mi się dale expićm więc zacząłem robić runki, gdy zabrakło mi souli poszedłem na guardy dobić soule dostałem kicka i padłem

więc wbiłem znowu 42lvl :
Po wbiciu 42lvla i połowy do następnego zacząłem klepać runki, zrobiłem 2gfb z full many i poszedłem pod depo w Kazoo, zobaczyłem odliczanie kumpla, więc domyśliłem się, że bedzię zaraz test UE, no to wrzuciłem utamo vitke, ale dopiero gdy doszło do "2" zorientowałem się, że nie mam many i zacząłem uciekać, jednak gdy bylem na ostatniej kratce zasięgu dostałem kicka no i padłem, po długim denerwowaniu się, poszedłem i se lvl 42 ino wbiłem:
Odrobiłem 52 mlvl:
Zacząłem ostatnio expić i wbiłem pierw 43:
Na drugi dzień 44:
Potem gdy miałem już 20% do 45 dostałem kicka i c**j bombki strzelił, złapałem znowu kicka na guardach i padłem

, ogólnie strasznie się wkurzyłem, nawet kupca na postać znalazłem ale jednak gram i odrobiłem 44lvl:

,
a w czasie expienia 52mlvl, tylko że wszedł w momencie keidy dostałem kicka i nie udało mi sie walnąc screena, to zrobiłem chwilke po: