Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Explosion Rexor
Nie ma sensu?? Ciekawe czy taki sorc, by ubił Demodrasa bez blokera( nie metoda Up-Down), knight jest jaki jest i tego nikt nie zmieni. Jedni są zwolennikami Knightów, inni nie ale trzeba się pogodzić, że :
NIE MA LEPSZEJ ANI GORSZEJ PROFESJI - TYLKO OD GRACZA TO ZALEŻY KIM CHCE GRAĆ!! CZY MA CZAS NA SKILLOWANIE CZY WOLI EXPIĆ A POTEM ROBIĆ MLVL?? I JESLI MAJA BYĆ DURNE ODP. TYPU GRAJ SORCEM, BO PALEK MI SIE NIE PODOBA LUB NIE GRAJ KNIGHTEM BO NIE BIJE Z SD TO...
|
i tam ktos jeszcze...post nizej
Wiec sluchaj....skille chyba mam dobre<83/82>-500godzin skillowania, eq mam drogie...ponad 1kk warte,lvl 67 jakos 28ms expi tak samo,jak ja...I UWAGA: ZWRACA MU SIE
jakos nie stal w miejscu 500godzin patrzac sie na pierdolone slimy, jakos nie ma zajebistego eq tylko warte parenbascie k a expie niewiele gorzej...
Nie ma lepszych profesji?Gowno prawda...moze do 50lvl nie ma....ewentualnie to 60, ale pozniej, im wiekszy lvl, tym druid/sorcerer jest lepszy od knighta.
Nie rozumiecie, ze z broni miedzy 50lvl-em knightem a 100lvl-em knightem jest roznica ogromna....normalnie ok. 15%
a miedzy 50ms-em a 100ms-em? Bije zdecydowanie mocniej!!Im wiekszy lvl,tym mocniej bije...a skille juz potem nie leca praktycznie....i tak szczerze mowiac to te 2 awansy w skillach gowno daja.
Jakby ktos nie wiedzial:
Magom/Druidom: sila wzrasta o 2% z lvl-em i o 3% z magic lvl-em
Knightom/Palkom: sila wzrasta tylko dzieki skillom ^^ powodzenia

Porzucilem mojego knighta, zalozylem maga, wam radze to samo. Pozdro