Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veruis
@up
A on NCrashu sie zapomnialo? R4z3z3r? I o tylu innych...  Khriss... Ja chce ich spowrotem! To byly dopiero czasy swietnosci dzialu fakei! Fake'ow byly strasznie male ilosc... Mozna bylo sobie poogladac piekne fake'i, dopracowane do nasjmniejszego szczegolu... ateraz... Zal.
Nie jestes jedyny ktory za nimi teskni  .
|
Heh... Popatrzyłem w dół czy tego nikt nie napisał (to co miałem tu napisać) i...
Perfer Knight
"...Avager, Crowal lub Baradax..."
Turok robi bardzo dobre fake... Zresztą on ma dwa konta na forum ^_^
@Off-Topic
Drogie BRAVO! Nazywam się Joanna i mam 14 lat,ostatnio byłam na imprezie i
pierwszy raz w zyciu robiłam to z chłopakiem oralnie..on miał 23 lata...wszystko
widziała moja starsza siostra która wezwała policje i Konrada aresztowali.Po paru
dniach wezwano mnie na komende,dowiedziałam się,że Konrad,którego bardzo
pokochałam jest jakimś pedofilem czy coś takiego..nie wiem co mam o tym
mysleć...Co to znaczy pedofil i czy mam z nim zerwać
Dawid
Mam 15 lat i mam pytanie, czy dziewczyna może zajść w ciąże gdy dotknela mojego członka ? Przypadkiem na imprezie walneła go ręką a ja poczułem dziwny ból na jądrach. Prosze o odpowiedź.
Julita666
Ostatnio byłam na wycieczcę i w namiocie poczułam dziwny zapach, myślę że to był zapach spermy. Moje pytanie jest takie : Czy można zajść w ciążę przez powietrze ?
Maniek
Tydzień temu miałem pierwszy okres i chciałem się spytać, czy plemniki mogą się skończyć ?
zabcia000
wiec dzis przezyłam swoj 1 raz uzywalismy tylko prezerwatyw durex classic .... pozniej sprawdzalismy prezerwatywe i nie pekła ani nic ... wiec czy moge byc w ciazy ? bo wydaje mi sie ze raczej nie ....
Iks The - xD