Zobacz pojedynczy post
stary 01-09-2004, 07:44   #19
Zoorekk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 05 2004

Zoorekk ma numer GG 2885257
Oczko

A ja dam coś trochę z innej beczki:

Przeszukuję depo i nagle na skrzynke dałem Guardian Shield'a. Potem jakiś 15 lv knight (ja miałem 11 lv drut akurat włączony) i mówi że chce kupić za 300. Ja nic. Od że za 400, potem 500. Wyśmiałem go (Guardian kosztuje na ALDORZE 5k). Potem on napisał że mam mu dać bo on mnie zabije (to polak był...) znowu go wyśmiałem i on nasłał na mnie 32 lv knight'a i 40+ lv też Knight chyba. i ten 32 lv do mnie: oddaj złodzieju Guardian Shield'a Ten drugi 40+ lv (Lord Topichan) był mądrzejszy i jak mu pokazałem logi, z rozmowy z tamtym gościem, że ja tego shield'a nie ukradłem to już się nie odzywał i przeprosił. Ale tamten ciągle "Wyłaź ****a przed Depo i pokaż jaki mocny!". To ja mu napisałem, żeby spotkał się w realu (ja mam 13 lat ). On się pyta gdzie mieszkam, to ja napisałem (zmyśliłem) że w Krakowie i że moge być o 13:00 na rynku (a jak by poszedł to bym miał ubaw ). On na to że dzisiaj nie może

A teraz wracając do tematu, to mi w Carlin, tam w świątyni, gdzie się logują nowi z Rook'a to sprzedałem 5 katan za 200 GP
Zoorekk jest offline   Odpowiedz z Cytatem