Zobacz pojedynczy post
stary 25-12-2006, 16:56   #8
goburu
Zbanowany

Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michaello Pokaż post
Na moim serwerze to wlasnie na ratach jest najwiecej ludzi -.- Jak laze czasem na bugi pod AlDee to zawsze (ZAWSZE) sa zajete... Wszystko jest zajete Moze 8 lvl bije raty i zdobywa exp, ale ja (mam 28 lvl) jak bylem na cave ratach dwie godziny szukajac ciach (CAVE RATACH - 5 exp wiecej) nabilem ledwo co 2%
No bo poszedles na raty pod miastem a nie pod sklepem Al Dee i dlatego tylko 2% -.- Przeciez napisalem wyraznie ze to pod Al Dee jest malo ludzi a pod miastem (na ogol) duzo poniewaz kazdy z rynku tam schodzi. A kolo bugow zawsze kreci sie sporo ludzi ale oni przez wiekszosc czasu tylko stoja i czekaja na resp bugow, rzadko spotkam kogos kto bedzie expil na ratach jesli czeka na resp bugow. Ludziom sie wydaje ze szczury to scierwo i nie warto na nich expic czekajac na bugi. Ja do bugow w ogole nie schodzilem, tak jak juz wczesniej napisalem - expilem tylko na szczurach i nabilem prawie 14 lvl i prawie 10k gp w ciagu 1,5 dnia expiac na samych szczurach bez niczego innego. Pod Al Dee jest sporo ludzi ale na bugach a nie ratach. Na ratach mozna spokojnie expic i malo kto przeszkadza.

Ostatnio edytowany przez goburu - 25-12-2006 o 17:01.
goburu jest offline   Odpowiedz z Cytatem