Zobacz pojedynczy post
stary 25-12-2006, 18:33   #1
Don Toro
Użytkownik Forum

Don Toro's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2005

Imię: Don Dagoth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jolly Rogers
Świat: Luminera
Poziom: 111
Skille: Najs
Poziom mag.: 8
Problem Problem z lootbagami po update.

Po ostatnim update zauważyłem bardzo denerwujący fakt. Mianowicie lootbagi ciągle znikają. Kiedyś można było zostawić swój loot na kilka godzin (nieraz nawet pare dni) i był nie ruszony. Obecnie na mint jest 100% pewności, że po 30-40 minutach zastaniemy puste miejsce po naszym loocie (napisałem mint bo tam lootuje) . Zastanawiam się czy zna może ktoś jakiś sposób by temu zaradzić. Stuacja potwierdzona przez moich znajomych więc nie jest to jednorazowy przypadek.

Nie piszcie, że ktoś mi ukradł ponieważ sprawdzałem to - kolega stał przed bramą mint pilnując czy nikt nie idzie a ja robiłem loot (oczywiście loota nie było)

@Down:

I już się tak z 10 razy ktoś zalogował i przeszukał calutki mint za moim lootem a ja nic nie zauważyłem? Mówie wyraźnie, że to się przytrafiło mi już kilkanaście razy i jestem dobre 40k do tyłu przez to i dlatego pytam się czy ktoś ma sposób. Dodam że w tibi jest coś takiego jak "reset" powierzchni i poprostu znikają przedmioty tylko przed upem tenże "rester" był raz dziennie.

Chciałbym się dowiedzieć czy macie jakiś sposób by nie tracić bagów.

Ostatnio edytowany przez Don Toro - 25-12-2006 o 18:52.
Don Toro jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.