Zobacz pojedynczy post
stary 25-12-2006, 21:33   #16
goburu
Zbanowany

Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
Domyślny

Cytuj:
po pierwsze ja sie meczylem na mino tydzien zeby wbic 20 w swordzie,a ty mi tu wmawiasz że na ratach co na jeden hit je sie bierze wbiles w jeden dzien 19 i że shielding najebałeś 22 jak może na farcie walną ci 1 hit zanim je zabijesz
Zeby wbic 20 trzeba poswiecic 3 razy tyle czasu co na 19 - na rooku jest przeciez mnoznik 300%. To samo z shieldingiem. A zabijalem raty dojsc wolno bo zwyklym rapierem. (juz w temacie o tym napisalem, widac nie doczytales - nie bilem z katany tylko rapiera) Rapierem zabijalem rata srednio 3-4 ciosami. (na poczatku byly bardziej 4, pod koniec kiedy mialem 19 byly juz bardziej 3 ale nadal nie szybciej niz pomiedzy tymi dwoma wartosciami)
Cytuj:
po drugie na 14 lvl trzeba 29900expa . zabiłes 5980 ratów w jeden dzień gratz.
żal stary
To sobie policz ile czasu expilem. 21,5 godziny to za malo zeby zabic 5980 ratow? W takim razie gramy w inna tibie. Pokaz mi w jaki sposob wbijesz tyle expa na faccu w takim samym lub krótszym czasie na innych, "lepszych" twoim zdaniem potworach. Bo ja jakos jak chodze po rooku to widze ze wszystko na faccu poza szczurami jest mega przeludnione i trudno wyciągać nawet po 500 expa/h podczas gdy na szczurach minimalnie przekraczam 1k. (jak nikogo nie ma, bo jak jest i przeszkadza to expie z predkoscia 800-900 expa/h)

Ostatnio edytowany przez goburu - 25-12-2006 o 21:43.
goburu jest offline   Odpowiedz z Cytatem