Zobacz pojedynczy post
stary 25-12-2006, 22:39   #24
goburu
Zbanowany

Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
Domyślny

Cytuj:
Szczury nigdy nie próbowałem na nich expić ale sądzę że napewno mniej opłacalne to by było niż w przypadku zwykłego expa (strata czasu) i mniej ciekawe czy was zaciekawiło by lanie szczurów przez 12 godzin bo mnie nie
To pokaz mi gdzie na faccu mozna expic szybciej i z zyskiem! Wiem, że mozna expic szybciej w jaskini pajakow ale tam sie traci kase a nie zarabia. Na wolfach i snake'ach tez sie nie zarabia, bugi maja stosunkowo male i czesto uczeszczane spawny. Roty/mino/orki spermany to tez waste. Szkielety - patrz bugi + stosunkowo dlugo sie je zabija dzieki przyzwoitej obronie. Zwykle orki - miejsca bardzo czesto uczeszczane i wolno sie je zabija. Cave raty przeludnione. Spidery rzadko wystepuja bez towarzystwa poisonow a jak nawet to w malutkich grupkach nie do expienia. Na bearach sie nie zarabia. Tak wiec nic lepszego od szczurow (co by łączyło w sobie jednoczesnie zarobek i exp a nie tylko exp) aktualnie nie przychodzi mi do glowy.
Cytuj:
niewiem lasooch jak ci się te expienie nie mogło znudzić przecież zabijanie ratów to nie jest zaciekawe zajęcie
LOL, gdzie ty tu widzisz "lasoocha"? A zabijanie jednego trolla przez pol minuty i gapienie sie w chmurki to ciekawe zajęcie?

Ostatnio edytowany przez goburu - 25-12-2006 o 22:41.
goburu jest offline   Odpowiedz z Cytatem