Zobacz pojedynczy post
stary 26-12-2006, 00:27   #3633
Rumcio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: OstR

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rumcio
Profesja: Elite Knight
Gildia: Burners
Świat: Galana
Poziom: 184
Skille: 94/87
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dressu Pokaż post
muahauahauah wydalo sie ! w czasie wojny mowiles ze nie masz zamiaru wiecej lvl wbijac ze to ci wystarcza a jak skonczyla sie wojna to znow zaczales expic ...czyli po prostu jak kazdy Polak (bez obrazy) bales sie o strate swojego chara i swojego lvla mUAHAUAHAUAHAU
lol ... wojna sie nieskonczyla... o chara sie nie boje nie musialem wchodzic do wojny mogłem zostac i wbijac zasrany lv i juz bym mial 135... wiec niemow mi ze boje sie o swojego chara bo doszedlem do Hwl gdy nikt niewierzyl ,ze wygraja.
Doszedłem do swoich kumpli chodz nie musialem. Walczyłem jak umialem chodz pewnie zaraz ktos powie ze jestem słaby itp. ale nieprzejme sie tym tak jak Ty bo zrobilem to co uwazam za słuszne i nierzałuje tego i nierzałowalbym gdybysmy przegrali. WIec odpierd** się.

Co do kondy. od jego smierci lognol sie z 3 -4 razy boi sie walczyc chodz niema juz nic do stracenia no ale jego sprawa...Woli miec ten swoj 175 lv i byc najlepszym. Chodz napewno chetnie by sobie poexpil ... zreszta Lovize tez...

Pozdro...

Ostatnio edytowany przez Rumcio - 26-12-2006 o 00:33.
Rumcio jest offline