Temat: Gunz Online
Zobacz pojedynczy post
stary 26-12-2006, 12:23   #186
Fivapo
Użytkownik Forum

Fivapo's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fivapo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Grim Eclipse
Świat: Rubera 4rever
Poziom: 105
Skille: 86/82
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mychacz Pokaż post
I Gunz ten którego tu ściągacie już dawno upadł i prawie nikt w niego nie gra... Teraz jest nowy gunz [NA Gunz]: www.gunz.ijji.com Tam teraz grają wszyscy z byłego I Gunza -.^ BTW.: W nowym gunzie dodali dwa tryby gry [Extreme TDM] i Duel Mode jeszcze doszły nowe serwery nastawione na Questy i Clan Wary, poza tym są dostępne rankingi osobiste i klanowe na stronie no i of korz premium items będą niedługo do kupienia NA Gunz jeszcze w styczniu będzie miał duży update [poszerzenie Quest Mode, dodanie premiumów itp itd /to co niedawno dostała wersja K/J Gunza] Pozdro miłej gry -.^ Ktoś [nie jeba... hacker chce ze mną duelka nie ma problemu nick w grze gwiazda_pl albo mychacz]

O jeszcze dodam...
@up
Co ma liczyć? Bardzo dobrze określił hackerów
edit:
ja widziałem na ulicy w Gdańsku dwoje 7-10 latków
- "Twoja stara jest pojeba....."
- "Spie...laj kur.. od mojej starej szmato"
- " A chcesz ustawke z moim bratem dziw...o"
Mnie tam to już nie dziwi xD Niedługo z brzucha matce wyjdzie i będzie wrzucać na pielęgniarke xP
@x2
Takie zabijanie jak ty mówisz to noobostwo [tzw. Swap] i na NA Gunz jest karane za 1 razem banem 3 dni potem kasacja konta
@x3
Czasami I Gunz sie nie ściąga ale można zessać z innego mirrora na forum gunz.pl ;>
To jeżeli IGUNZ juz niema to skąd zassać NAGunz ??Może byś podał linka lub stronke do klijenta.Bo ta strone co podałeś to niedziała bynajmniej mi:s