Zobacz pojedynczy post
stary 26-12-2006, 13:05   #76
Princessinka
Użytkownik Forum

Princessinka's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Polska!!

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
Princessinka ma numer GG 7638973
Domyślny

Mnie się Twoje prace podobają choć nie mam zielonego pojęcia o robieniu grafik itp.(dopiero zaczynam ) więc nie wiem czy w ogóle się powinnam udzielać...

Jednak jako, że należę do grona artystów (tiaaa...Chodzę do szkoły artystycznej) i co nie co wiem na temat tego jak coś powinno wyglądać dlatego czuję obowiązek wypowiedzenia się w tym temacie.
Oceny nie bedę wystawiać bo oceny mi się ze szkołą kojaża a teraz szkoły nie ma (I CHWAŁA ZA TO)... Twoje prace są b. ładne... nie powiem, że cudowne bo swojego idola już na tym forum mam który robi cudne graficzki a do niego Ci troszke brakuje... może kiedyś
P.S. Nie martw się jak ja zaczynałam malowac, rysowac itp. to tylko nieliczni mnie pochwalali a moja profesor robiła głupie miny na widok moich prac... teraz coraz częsciej używa słów BARDZO DOBRE co jej się wyjątkowo rzadko zdarza...<czy ja się aby nie chwale??> dlatego myślę, że jeszcze usłyszysz nie jednokrotnie " Jeyti twoje prace są oszałamiająco dobre" itp.
P.S. Ojoj ale się rozpisałam ale tak to już ze mna bywa...Jak się rozgadam (lub też rozpisze) to nie potrafię skonczyć...
Pożdrawiam i życzę sukcesów Princessinka :*
Uff...skończyłam <jupi>