Mnie się Twoje prace podobają choć nie mam zielonego pojęcia o robieniu grafik itp.(dopiero zaczynam

) więc nie wiem czy w ogóle się powinnam udzielać...
Jednak jako, że należę do grona artystów (tiaaa...Chodzę do szkoły artystycznej) i co nie co wiem na temat tego jak coś powinno wyglądać dlatego czuję obowiązek wypowiedzenia się w tym temacie

.
Oceny nie bedę wystawiać bo oceny mi się ze szkołą kojaża a teraz szkoły nie ma (I CHWAŁA ZA TO

)... Twoje prace są b. ładne... nie powiem, że cudowne bo swojego idola już na tym forum mam który robi cudne graficzki a do niego Ci troszke brakuje... może kiedyś

P.S. Nie martw się jak ja zaczynałam malowac, rysowac itp. to tylko nieliczni mnie pochwalali a moja profesor robiła głupie miny na widok moich prac... teraz coraz częsciej używa słów BARDZO DOBRE co jej się wyjątkowo rzadko zdarza...<czy ja się aby nie chwale??

> dlatego myślę, że jeszcze usłyszysz nie jednokrotnie " Jeyti twoje prace są oszałamiająco dobre" itp.
P.S. Ojoj ale się rozpisałam ale tak to już ze mna bywa...Jak się rozgadam (lub też rozpisze) to nie potrafię skonczyć...
Pożdrawiam i życzę sukcesów Princessinka :*
Uff...skończyłam

<jupi>